Παραπόρτι Αύγουστος 2023.

Δεν είναι μόνο οι Παραπορτιανοί που αντικρίζουν αυτό το θέαμα.

Παραπόρτι Αύγουστος 2023.

Είναι εκατοντάδες επισκέπτες, ενοικιαστές και θεατές των παραστάσεων του θεάτρου που έρχονται απ’ όλο το νησί και  φτάνουν μέχρι εδώ να σταθμεύσουν.

Το δροσερό μελτεμάκι γεμίζει “αρώματα” τη περιοχή και το περιεχόμενο των κάδων αναπαύεται στα αυλόγυρα και τα γύρω σοκάκια.

Παραπόρτι Αύγουστος 2023.

Ας ονειρευτούμε το επόμενο καλοκαίρι ένα Παραπόρτι που θα ευωδιάζει από καθαριότητα.

Κ. Λουκρέζης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ολόκληρη η Άνδρος στα ίδια χάλια βρίσκεται, δυστυχώς. Εκτός από τα σκουπίδια, τα χαντάκια των δρόμων έμειναν γεμάτα με χόρτα, οι δε δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση, γεμάτοι λακκούβες , χωρίς διαγράμμιση προκαλώντας την οργή και τα αρνητικά σχόλια κατοίκων και επισκεπτών για τον κίνδυνο που διατρέχουν. Την ίδια ώρα η ηγεσία του Δήμου και του Επαρχείου θριαμβολογούν για τα έργα τους, νομίζοντας πως απευθύνονται σε ηλίθιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.