Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα
Τα εναέρια μέσα που επιχειρούν ουσιαστικά κατεβάζουν την φλόγα ώστε να αναλάβουν δράση οι επίγειες δυνάμεις και να μπορε΄σουν να σβήσουν την φωτιά.

Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα Δύσκολη νύχτα με συνεχείς αναζωπυρώσεις η αποψινή για Βιτάλι και Γίδες κθως πνεόυν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα

Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα

Στοχευμένη και αποτελεσματική η βοήθεια που έφθασε νωρίτερα από Γάλλους πυροσβέστες, πυροσβέστες από τον Βύρωνα, την Εκάλη και την Κρήτη, οι οποίοι επιχειρούν στα σημεία. 

Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 26/08/2023

Νεώτερα από τις πυρκαγιές: 4 ενεργά μέτωπα
Το Άνω Γαύριο απείλησε να πλησιάσει η φωτιά που οι φλόγες της ήταν ορατές πλέον από το λιμάνι.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Σε τέσσερα (4) ενεργά μέτωπα συνεχίζει η φωτιά το καταστροφικό της έργο. Συγκεκριμένα ένα πάνω από το χωριό Γίδες και τρία στο Βιτάλι.

Στα μέτωπα αυτά επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν από την Αθήνα, δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, ο ΣΕΔΑ, εθελοντές, σκαπτικά μηχανήματα, δημοτικές και ιδιωτικές υδροφόρες.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και η προσπάθεια συνεχίζεται αμείωτη για τον περιορισμό του πύρινου εφιάλτη.

Παρακαλούμε τους πολίτες να μην πλησιάζουν στις προαναφερόμενες περιοχές, ώστε να μην εμποδίζεται το έργο της κατάσβεσης.

Θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.