Το 2ο βιβλίο της Μ. Χαζάπη και το mononews.gr

«Με ιντρίγκαρε πάντα η δημιουργία ενός κόσμου διότι ένα βιβλίο είναι ένας κόσμος. Και ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μου.” Το λέει η Μαντώ Χαζάπη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Δαφέρμου για το mononews.gr.

Μετά την Καταιγίδα ένα δεύτερο βιβλίο

Σημειώνει στην παρουσίαση η Κ. Δαφέρμου: “Κάποια στιγμή παρατήρησε μια διαφήμιση που πρότινε τρόπους στα ζευγάρια αν ξαναγνωριστούν. Έτσι σκέφτηκε για τη νέα της ιστορία να επινοήσει ένα app σαν πρόκληση που θα το παρακολουθούν όλα τα παιδιά όλα και τους μαθαίνει να ζουν πραγματικά. Θα τους καλεί να τολμούν πράγματα που δεν θα έπρατταν υπό άλλες συνθήκες. Έτσι θα πλεχτεί μια παρέα πολυπολυτισμική. Και φυσικά θα έχουν κινητό, αλλά θα το χρησιμοποιούν «σωστά».

Η Μαντώ Χαζάπη παραμένει τόσο νέα που δεν απέχει πολύ από αυτές τις εμπειρίες. Και φυσικά τα αρώματα, τα βιώματα στις Στενιές την περιβάλλουν. Ούριος άνεμος πνέει στα πανιά της, για ένα καλοτάξιδο δεύτερο βιβλίο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΏ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.