Φωτιές: Άμεση αποστολή ειδών έκτακτης ανάγκης στην Άνδρο από το Humanity Greece

Σε πύρινο κλοιό είναι η χώρα μας με τα μέτωπα να ξεσπάνε το ένα μετά το άλλο και τις εκκενώσεις των περιοχών να έρχεται η μια μετά την άλλη. Πυροσβέστες και εθελοντές βρίσκονται για ακόμη μια φορά στην πρώτη γραμμή, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι σώζεται.

Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, συμπολίτες μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης και να σταλούν στα σημεία όπου κρίνεται ανάγκη.

Με οχήματα εθελοντών μας, πραγματοποιήθηκε άμεση αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Άνδρο, προς τη στήριξη πυροσβεστών και εθελοντών πυροσβεστών.

Φωτιές: Άμεση αποστολή ειδών έκτακτης ανάγκης στην Άνδρο από το Humanity Greece

Για πρώτη φορά στη χώρα, δημιουργήθηκε 24ωρη Γραμμή Επικοινωνίας από τους εθελοντές του Humanity Greece ώστε να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν τόσο με ανθρωπιστική βοήθεια όσο για παροχή εθελοντικής δράσης: 210 5226379

Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο – Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο

Για περισσότερες πληροφορίες: www.humanitygreece.org

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.