Προσφορά ζωής από τον Σύλλογο Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου

Χθες 4.9.2023 πραγματοποιήθηκε από τη πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου κ. Αθηνά Γκιώνη (η οποία είναι εθελόντρια του Πυροσβεστικού Σώματος) η παράδοση δύο απινιδωτών, έναν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανδρου και έναν στη τοπική Κοινότητα Μπατσίου.

Προσφορά ζωής από τον Σύλλογο Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου

Για το πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου τον απινιδωτή παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Πγος Πρινιωτάκης Δημήτριος παρουσία του Πυρμου Αθανασίου Γρηγόρα και των διασωστών του ΕΚΑΒ Αυγέρη Κων/νου και Περτέση Αντώνη.

Προσφορά ζωής από τον Σύλλογο Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου

Για τη τοπική Κοινότητα Μπατσίου τον Απινιδωτη παρέλαβε από την πρόεδρο του Συλλόγου κα Αθηνά Γκιώνη η κα Άννα Βολικα πρόεδρος του τοπικού Μπατσίου. Την παράδοση – παραλαβή του απινιδωτή τίμησαν με την παρουσία τους η κα Τάσια Μπιθικώτση αντιδήμαρχος Υδρούσας, ο κος Μαγουλάς Κωνσταντίνος μέλος του τοπικού Μπατσίου, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Αυγέρης και Αντώνης Περτεσης και τέλος ο κος Βασίλειος Τρίμπαλης αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου.

Οι απινιδωτες αυτοί αποτελούν ζωτικής σημασίας συσκευές για την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών μας. Η δωρεά αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης μας στην ασφάλεια της κοινότητάς μας και ευελπιστούμε με τη βοήθεια όλων να προσφέρουμε και αλλά πολλά περισσότερα στην Άνδρο μας.

Ο Σύλλογος Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου είναι νεοσύστατος.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:
1. Η υποστήριξη και η προβολή του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου.
2. Η προαγωγή του πνεύματος του εθελοντισμού και η οργάνωση ομάδων εργασίας προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή προσφορά , στα πλαίσια των σκοπών του Συλλόγου.
3. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με όσα αφορούν την προαγωγή του Εθελοντισμού.
4. Η δημιουργία σχέσεων γόνιμης επικοινωνίας και αλληλεγγύης με τις Αρχές, άλλους συλλόγους, ή οργανώσεις που προωθούν θέματα προς επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου.

Οι βασικές αρχές του Συλλόγου είναι:
1.Ανεξαρτησία από πολιτικούς, κυβερνητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.
2.Δημοκρατικότητα στις εκφραζόμενες θέσεις του, αντικειμενικότητα και πολυφωνία στις απόψεις και προτάσεις του.
3.Αγαστή συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, εθνικούς, αλλοδαπούς και διεθνείς για την υποστήριξη και ενίσχυση του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου.

 faff.andros@gmail.com
Facebook: Σύλλογος Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου – FAFF
Instagram: friendsofandrosfirefighters

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.