Ο Επικεφαλής Δημήτρης Λοτσάρης (νυν Δήμαρχος Άνδρου) της Δημοτικής Παράταξης “Μαζί για την Άνδρο” κάνει τον απολογισμό των ετών 2019-2023.

Dimitris Lotsaris

Σε ένα βίντεο 15 λεπτών περιγράφει τα όσα έργα έγιναν, με κορυφαίο επίτευγμα το τεχνικό πρόγραμμα. Ας τον παρακολουθήσουμε: 

Lotsaris 2019-2023

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στα πεπραγμένα, ξέχασε να συμπεριλάβει την αδιαφορία για την καιόμενη επί μήνες χωματερή της Σταυροπέδας για την οποία έφαγε πρόστιμο ο Δήμος 240.000 ευρώ,την απραξία του στο θέμα των αιολικών πάρκων , της καταστροφής του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος στο Φραγκάκι, τις τραγικές κακοτεχνίες στις ασφαλτοστρώσεις, την λειψυδρία και την κακοδιαχείρηση του πολύτιμου νερού, το πάρτυ απευθείας αναθέσεων κ.α. Αυτός είναι ο απολογισμός των έργων του όπως τα βιώνουν οι κάτοικοι της Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.