Tasos Pantzopoulos Rafina
📷 Τάσος Παντζόπουλος

Συνηθισμένο γεγονός να μπλέκουν οι άγκυρες, το ίδιο και ο αέρας, αλλά ολόκληρο λιμάνι να μην έχει δυνατότητα να ξεμπερδέψει πλοία;

Rafina 2023

Παραλίγο σύγκρουση τριών πλοίων στη Ραφήνα – Μπλέχτηκαν οι άγκυρες, γλίτωσαν στο παρά… πέντε

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες στη Ραφήνα, δημιούργησαν προβλήματα στα πλοία της γραμμής σήμερα (9/9) το πρωί.

Σκηνές τρόμου έζησαν αρκετοί επιβάτες στο λιμάνι της Ραφήνας σήμερα το πρωί, όταν οι άγκυρες τριων πλοίων μπλέχτηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής και τελικά να υπάρξει ελαφρά πρόσκρουση μεταξύ των δύο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό πρόκειται για τα πλοία «Super Ferry», «Fast Ferries Andros» και «Αικατερίνη Π.». Μετά από επιχείρηση διαδικασίας απεμπλοκής των αγκυρών στο αγκυροβόλιο το «Super Ferry» απέπλευσε κανονικά με 551 επιβάτες για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο. Στα άλλα δύο πλοία απαγορεύτηκε ο απόπλους.

🌐 Πηγή: iefimerida.gr/paraligo-sygkroysi-trion-ploion-sti-rafina

Ραφήνα: Τρία πλοία έμπλεξαν τις άγκυρές τους – Καθυστερεί μιάμιση ώρα ο απόπλους – Δείτε βίντεο
Τα πλοία είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι – Υπήρξε ελαφρά επακούμβηση – Ένα πλοίο έχει μείνει στα ανοιχτά και δεν μπορεί να πλησιάσει και να δέσει.
Λόγω της μεγάλης έντασης των ανέμων που πνέουν στην περιοχή η καδένα της άγκυρας του Fast Ferries Andros έμπλεξε με την αριστερή καδένα της άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π το οποίο ήταν δεμένο στον ντόκο και βρισκόταν στη διαδικασία επιβίβασης και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 08.05 για Τήνο-Μύκονο-Νάξο.
Το βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr δείχνει άλλα δυο πλοία αγκυροβολημένα

🌐 Πηγή: protothema.gr/rafina-tria-ploia-eblexan-tis-agures-tous-kathusterei

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.