Ο έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης εύχεται στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά και παρουσιάζει τις επισκευές-συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια του Δήμου Άνδρου.

Laskaris 2023

Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ένα ταξίδι με νέες εμπειρίες, δεξιότητες και περισσότερες γνώσεις για όλους.
Η νέα σχολική χρονιά σηματοδοτείται με την λειτουργία του νέου Δημοτικού Σχολείου Χώρας όπου θα λειτουργήσει σε λίγες ημέρες. Μικρός όταν καθόμουν στα θρανία σας, όνειρό μου ήταν η κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού σχολείου. Φέτος νιώθω ιδιαίτερη χαρά που το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, αλλά και μεγάλη υπερηφάνεια διότι η κατασκευή του χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου, επί των ημερών μου ως Έπαρχος από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου και υπηρετώ. Το Επαρχείο με την χρηματοδότηση 3.000.000€ και ο Δήμος Άνδρου με την μελέτη-κατασκευή, έπραξαν από κοινού τα μέγιστα για την ολοκλήρωσή του και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους.

Επίσης ιδιαίτερη χαρά μου δίνει, ως μέλος της τριμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής του Μουστακείου, η πλήρης ανακατασκευή του εσωτερικού του κτηρίου και των τάξεων, η προμήθειά τους με σύγχρονα έπιπλα και εργαλεία εκμάθησης, η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων με γήπεδο μπάσκετ, νέες μπασκέτες, στέγαστρα, πυλώνες φωτισμού και άλλα, του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς Κορθίου. Ένα σχολείο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα σύγχρονο σχολείο της Αττικής.

Προσθέτοντας και τις επισκευές-συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια του Δήμου Άνδρου που χρηματοδότησε το Επαρχείο μέσα στο 2023 με 260,000€ νιώθω την ικανοποίηση της προσπάθειας για την εξυγίανση της εκπαίδευσης στο νησί μας. Ως εκ τούτου λοιπόν, ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς και βάζοντας όλοι τα δυνατά μας, θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα.

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά και θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, για να υποστηρίξω τους στόχους σας και κάθε δημιουργική σας προσδοκία.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.