Μπράβο και μόνο Μπράβο Σ.Ε.Δ.Α.

“Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ…” Ν. Καζαντζάκης

Και ο Σ.Ε.Δ.Α. αποδεικνύει εμπράκτως την προσφορά του στον συνάνθρωπο!

Σας ευχαριστούμε, μας τιμά η παρουσία σας στο νησί.

Μπράβο και μόνο Μπράβο Σ.Ε.Δ.Α.

Η Ανακοίνωση
 
Από τη Παρασκευή 8/9 έως και τις 10/9 ο ΣΕΔΑ συμμετείχε στην αποστολή βοήθειας που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία “Daniel”, για να συνδράμουν το Πυροσβεστικό Σώμα στις επιχειρήσεις διάσωσης των εγκλωβισμένων πολιτών από οικίες και σε αντλήσεις υδάτων από οικίες και επιχειρήσεις της περιοχής.
Μπράβο και μόνο Μπράβο Σ.Ε.Δ.Α.
Οι Εθελοντικές Ομάδες που συμμετείχαν στην αποστολή ήταν:
1. Εθελοντική Ομάδα Άνδρου (ΣΕΔΑ)
2. Εθελοντική Ομάδα Βύρωνα
3. Εθελοντική Ομάδα Ηλιούπολης
4. Εθελοντική Ομάδα Εκάλης
5. Εθελοντική Ομάδα Αγ. Στεφάνου
6. Εθελοντική Ομάδα Μεσσηνίας (ΟΑΚ)
7. Εθελοντική Ομάδα Ροδόπολης
8. Εθελοντική Ομάδα Πρέβεζας (ΛΕΚ)
9. Εθελοντική Ομάδα Δυτ. Αχαΐας (ΣΕΔΙΠ)
10. Εθελοντική Ομάδα Κρυονερίου
11. Εθελοντική Ομάδα Λουτρακίου
12. Εθελοντική Ομάδα από Καπανδρίτι (ΕΘΕΚΑΠ)
Μπράβο και μόνο Μπράβο Σ.Ε.Δ.Α.
Συνολικά συμμετείχαν 46 εθελοντές με 12 οχήματα.
Όλες οι ομάδες συνεργάστηκαν με ένα μοναδικό τρόπο με την Π.Υ. Τρικάλων. Πρέπει να αναφερθεί, ότι η αντιμετώπιση που έτυχε η αποστολή όλων των ομάδων, από την Π.Υ. Τρικάλων δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη!
Μπράβο και μόνο Μπράβο Σ.Ε.Δ.Α.
Η αποστολή ξεκίνησε από Αθήνα στις 19.00 της Παρασκευής και έφθασε στην Π.Υ. Τρικάλων στις 1.30. Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση της κατάστασης και ανατέθηκαν στις ομάδες συμβάντα. Στις 3.00 η ομάδα του ΣΕΔΑ ξεκίνησε τις αντλήσεις μέχρι τις 17.30 του Σαββάτου όπου ακολούθησε διάλειμμα 2 ωρών και συνεχίστηκε η προσπάθεια μέχρι τις 1.30. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε εξασφαλιστεί διαμονή σε ξενοδοχείο και διατροφή. Το πρωί της Κυριακής από τις 8.00 συνεχίστηκαν οι αντλήσεις μέχρι τις 14.00. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν απο την ομάδα μας (ΣΕΔΑ) 19 αντλήσεις. Η συνολική αποστολή αναχώρησε από τα Τρίκαλα στις 21.00 για να φθάσει στην Αθήνα στις 4.30 της Δευτέρας
Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, τις υπόλοιπες 11 Εθελοντικές Ομάδες, την Π.Υ. Τρικάλων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως την Εθελοντική Ομάδα του Βύρωνα για την φιλοξενία.
Μπράβο και μόνο Μπράβο Σ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.