Δ. Λάσκαρης: Στο ίδιο έργο θεατές με τον ΧΥΤΥ! Πάρτε θέση επιτέλους...Στο ίδιο έργο θεατές με τον ΧΥΤΥ! Πάρτε θέση επιτέλους…

Για ακόμα μια φορά έχουμε φωτιά στην περιοχή διαχείρισης των απορριμμάτων. Δεν θα εξετάσω ποιος και γιατί την έβαλε, αλλά θέλω να επισημάνω το αρνητικό οικολογικό πρόσημο όλης αυτής της επαναλαμβανόμενης επί σειρά ετών, κατάστασης. Δεν με ενοχλεί το αν είναι προεκλογική περίοδος αλλά με ενοχλεί ότι κάποιοι επιδιώκουν να μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους,  με ότι κι αν σημαίνει  αυτό για τη δημόσια υγεία.  Με ενοχλεί η οικολογική καταστροφή και θυμώνω που  οι κάτοικοι των γύρω χωριών θα αναπνέουν πάλι  τοξίνες κτλ.

Η λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων,  είναι ζήτημα αιχμής για όλους μας. Ένα θέμα πρώτης γραμμής, που κάποτε πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να συνεργαστούμε!  Γενικά διακρίνω μια ευταξία με τη διαχείριση τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ως πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας για όλο το νησί, έχω πλήρη επίγνωση της διαχείρισης των απορριμμάτων. Γνωρίζω πως την έκαναν οι προηγούμενοι, εμείς, αλλά και οι επόμενοι. Όλοι με τα λάθη και τα σωστά μας. Κάποιοι όμως, παλέψαμε σκληρά  για την σωστή κατεύθυνση διαχείρισης των απορριμμάτων. Συμβούλια, ενστάσεις, χωροθετήσεις, ξανά ενστάσεις, ξανά αλλαγές θέσεων και όλα αυτά για να φτάσουμε στο σήμερα.

Σήμερα έχουμε ήδη δημοπρατήσει  την κατασκευή του ΧΥΤΥ και σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση για τον ανάδοχο και θα ξεκινήσει το έργο. Ο Περιφερειάρχης  Γ.Χατζημάρκος ως πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, από την πρώτη στιγμή το πήρε πάνω του, και εντάχτηκε το έργο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΥΜΕΠΕΡΑΑ για δημοπράτηση.  Βλέπω γενικές και αόριστες αναρτήσεις στο διαδίκτυο για τα σκουπίδια από τους άλλους περιφερειακούς υποψηφίους. Δεν θα πάρετε θέση για το θέμα; Στηρίζετε τις ενέργειες του ΦΟΔΣΑ και του Γ.Χατζημάρκου; Θα στηρίξετε την επόμενη πενταετία την κατασκευή του ΧΥΤΥ, και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη διαχείριση των  απορριμμάτων; Θέλετε επιτέλους να σταματήσει η καύση των απορριμμάτων στον αρχαιολογικό χώρο του Στρόφιλα;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μπάλα στην εξέδρα. Έχει το θράσος να ζητά τις απόψεις των άλλων για το ΧΥΤΥ.Μεαλλα λόγια να αγαπιόμαστε

  2. Εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος. Δεν τον είδαμε, δεν ακούσαμε την φωνή του, δεν έκανε καμιά ενέργεια να προστατεύσει τους συμπολίτες του όταν η χωματερή καιγόταν επί μήνες. Τώρα ανησυχεί για την καρεκλίτσα του και του φιλαράκου του; Κι αφού θέλει την θέση των συνυποψηφίων του πριν τις εκλογές, δεν μας εξηγεί την δική του πονηριά να υποστηρίξει λυσσαλέα τον φίλο του Λοτσάρη ΜΕΤΑ την εξασφάλιση της δικής του εκλογής; Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός κι από εκείνη την εκλογική εβδομάδα του ΄΄19 φτάσαμε στις εκλογές του 23.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.