Δυστύχημα στη Χώρα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα 18.9.2023, το πρωί μεταξύ ΙΧΕ και TAXI, έξω από το ξενοδοχείο “Παράδεισος” στην Χώρα. Η οδηγός του ΤΑΧΙ μεταφέρθηκε με ανακοπή στο Κέντρο Υγείας Άνδρου όπου η προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, δυστυχώς δεν απέδωσε για την 60χρονη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ.

Δυστύχημα στη Χώρα

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει να γίνει θανατηφόρο ατύχημα για να αναγκαστούν ο Δήμαρχος ή ο Έπαρχος να καθαρίσει τον δρόμο Λειβαδια -Συνετι Κορθι ?

  2. Αγαπητή Ανδριακη, σχετικώς με το ρεπορτάζ όσον αφορά τη σύγκρουση στη στροφή του Μαντζαβελακη, και στο οποίο αναφέρεται η λέξη ανακοπή, εσείς μεν λέτε πώς διεκομισθη στο Κ.Υ. άλλοι όμως σε διατεταγμένη υπηρεσία οντες, αφήνουν υπονοούμενα ότι τάχα πρώτα η άτυχη συγχωριανη μου υπέστη ανακοπή και αυτό ήταν η αιτία της σύγκρουσης. Η νεκροψία θα δείξει. Και μετά βλέπουμε.

    • Η νεκροψία και η προανάκριση κ. Πομόνη. Δεν πρέπει να βγάζουμε εμείς συμπεράσματα υποκαθιστώντας τους αρμόδιους.

  3. Και να ασφαλτοστρωθεί το κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού που είναι γεμάτο λακκούβες και να φτιαχτεί διαγράμμιση που πλέον δεν υπάρχει πουθενά και να τοποθετηθούν προστατευτικές μπάρες σε ορεινές διαδρομές ….. Σημασία καμμιά δεν έδωσαν τόσα χρόνια στην ασφάλεια του οδικού δικτύου είτε είναι δημοτικό είτε επαρχιακό! Τώρα έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας.

  4. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπών και τους οικείους της.

    Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για το οδικό δίκτυο του νησιού. Άθλιο, γεμάτο λακκούβες , ελλιπής σήμανση, επικίνδυνο, ασυντήρητο, σε μεγάλο μέρος του χωρίς διαγράμμιση και φορτωμένο με αδιαφορία από τους υπευθύνους για την συντήρηση και επισκευή του.
    Σε σύγκριση με τα μέρη που έχω επισκεφτεί εντός ευρωπαϊκής ένωσης και Ελλάδας, δεν έχω δει χειρότερο.
    Κυριολεκτικά το συγκεκριμένο σημείο ήταν θαύμα που δεν είχαμε κάποιο δυστύχημα, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Επίσης περιμένουμε να μάθουμε την αιτία της σύγκρουσης, τον 2 αυτοκινήτων, γιατί από τα πρώτα λεπτά, πολύ απλό, εύκολο και ανεύθυνο ακούγεται για καρδιακή ανακοπή….. και πάρα πολύ βολικό θα έλεγα για όσους δεν θέλουν να επωμιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
    Περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας – προανάκρισης, αν και είμαστε υποψιασμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.