‘’Γιατί’’ ζητώ την ψήφο σας στις 8 Οκτώβρη 2023

Γιατί, μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Ξέρω τον τρόπο και είμαι διατεθειμένη να αφοσιωθώ στο κοινό μας στόχο .

Γιατί, εγώ και η οικογένεια μου είμαστε Ανδριώτες εδώ και πολλές γενιές, ασκώ επιχειρηματική δραστηριότητα στην Άνδρο και πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος της .

Γιατί, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος αποτελεί το παράδειγμα έμπειρου και επιτυχημένου περιφερειάρχη σε μια δύσκολη περιφέρεια λόγω της νησιωτικότητας και δεν κρύβεται στα δύσκολα. Επίσης η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρωτοστατεί σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο σε ποσοστό απορρόφησης Ευρωπαϊκών πόρων.

Γιατί, είμαι απαλλαγμένη κομματικών δεσμεύσεων και εξαρτήσεων και μοναδικός μου γνώμονας είναι το συμφέρον του τόπου μας .

Γιατί, διαθέτω ακαδημαϊκή επάρκεια και εμπειρία, λόγω των σπουδών μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Marketing και έχω εξειδίκευση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Επιπλέον, διαθέτω και επαγγελματική εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στην Άνδρο αλλά και στο εξωτερικό επί σειρά ετών.

Γιατί, έχω δίπλα μου ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες του τόπου μας και τον πονάνε.

Γιατί, είμαι πρόθυμη να εργασθώ και συνεργασθώ για τις κοινές αξίες και οράματα, πέρα και έξω από μικροκομματικές προσωπικές και μικροπαραταξιακές προκαταλήψεις.

Για αυτό ζητάω την υποστήριξη σας και την ψήφο σας στις 8 Οκτώβρη, σεβόμενη πάντα τους συνυποψηφίους μου, που και αυτοί δίνουν τη μάχη τους για το καλό του τόπου μας, με τη δική τους οπτική.

 Δεν μας χωρίζει τίποτα. Μας ενώνουν πολλά.

Άννα Λ. Βρεττού Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άνδρου

 με τον συνδυασμό #μπροστα το Νότιο Αιγαίο του Γιώργου Χατζημάρκου

 #Αnna4Andros

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.