Ο ΧΥΤΥ Άνδρου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

“Ακόμα μία περιβαλλοντική «πληγή» στο Αιγαίο οδεύει, επιτέλους, προς επούλωση. Η Ανδρος πρόκειται να αποκτήσει τον πρώτο ΧΥΤΥ της, η κατασκευή και λειτουργία του οποίου δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ετσι θα δοθεί τέλος στη λειτουργία της παράνομης χωματερής του νησιού –μέρος της οποίας κατέρρευσε το 2011 στη θάλασσα– και στη δεματοποίηση απορριμμάτων, αλλά… και τις πυρκαγιές, που ανά τακτά διαστήματα «έπνιγαν» τα γειτονικά στη χωματερή χωριά. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα προχωρήσει ουσιαστικά η ανακύκλωση στο νησί, ώστε να μη χρειαστεί να ανοίξει σε λίγα χρόνια συζήτηση… για την επέκταση του ΧΥΤΥ, όπως συνέβη σε άλλα Κυκλαδονήσια.”

Έτσι ξεκινά ο Ανδριώτης Γιώργος Λιάλιος το άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ανακεφαλαιώνοντας το δράμα των σκουπιδιών στο νησί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ερωτάται ο κύριος Λοτσάρης: ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑΣ; το θέμα το έκανε σημαία πριν από τέσσερα χρόνια, πέρασε η θητεία του άπρακτα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ενήμερος για την κατάσταση από την στιγμή που δημιουργήθηκε. Δεν έκανε τίποτα σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος, δεν έκανε τίποτα σαν Έπαρχος, δεν έκανε τίποτα σαν Δήμαρχος.

  2. Το Λαμογιο έβγαλε πολλά φράγκα , από τις ανεμογεννητριες, τις κακοτεχνίες των έργων, τις δηθεν ασφαλτοστρωσεις που έγιναν σε χωριά του Άνω Γαυριουπου είναι υπό τον πλήρη έλεγχο του κλπ κλπ .Γιαυτό γλύτωσε απο τις τράπεζες την ταβερνα του στο Φελλό ,μείωσε το χρέος του στις τράπεζες ,έχει μεγάλη άνεση για να κάνει αυτόν τον προεκλογικό αγώνα με ακριβά σποτ , εφημερίδα , αφίσες κλπ.

  3. εχουν γεμησει την ελλαδα με ανεμογενιτριεσ.
    προσωπικο για την συντηρηση τουσ εχουμε?
    ολεσ αυτεσ θα γινουν χαρτοφυλακιο σε τραπεζεσ, χωρισ να τουσ νοιαζει αν εχουν αποδοση!
    η δεη που αγοραζει με πανικο οτι παρκο φτιαχνετε,θα βρεθει σε οικονομικη αδηναμια,
    και θα χαθει και η δεη. τα κερδη στην τσεπη τουσ και η χασουρα σε εμασ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.