Η δημοτική παράταξη “Άνδρος-Ανοιχτοί Ορίζοντες” προσπαθεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία οικολογική χρησιμοποιώντας τα QR-codes.

📢 Τα QR Codes είναι μια μορφή barcode (γραμμωτός κώδικας) δύο διαστάσεων, που διαβάζεται εύκολα από ψηφιακές συσκευές με σκοπό την αποθήκευση πληροφοριών. Ας το δοκιμάσουμε!

anoixtoiorizontes🔹 Έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε μια οικολογική προεκλογική εκστρατεία. Ήδη εδώ και πολλούς μήνες έχουμε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα www.androsorizontes.gr όπου περιγράφουμε τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, ώστε όλοι οι πολίτες της Άνδρου να είναι ενημερωμένοι για όσα πρεσβεύουμε ως παράταξη.

📱 Σκανάροντας το QR code με την κάμερα του κινητού σας, μπορείτε να δείτε απευθείας τις 15 βασικές προτεραιότητες που έχουμε θέσει για να σημάνουμε την επανεκκίνηση της Άνδρου και να φέρουμε ξανά την ανάπτυξη στο νησί. Με σχέδιο, με πολλή δουλειά και μεράκι για τον τόπο μας.
Σκανάρετε και φυσικά περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για το πρόγραμμά μας που συνεχώς εμπλουτίζεται!

facebook.com/anoixtoiorizontes.andros

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ενημερώνω ότι στο φβ ο Λοτσαρης στους Αποικιανους , τους ζήτησε με Αλαζονεία ότι πρέπει να είναι ενημερωμένοι και μετά να προσέρχονται στις συναντήσεις μαζί του. Σε λίγο θα μας κάνει και Νταντα .Ο κίτρινος ιστοτοπος προσπάθησε σήμερα να πάρει πίσω τις απειλές του Λοτσαρη.
    Επίσης στο φβ ο Λοτσαρης αναδημοσιευσε μια ανάρτηση του Ι.Στυλιανου περί “Απευθείας Αναθέσεις” δεν πρόσεξαν ότι στην φωτογραφία με την λεζάντα “η γριούλα…….” εμφανίζεται η εξώπορτα του μοναστηριού της Αγίας με κάποια μοναχη και γύρο γύρο έχει χιόνια. Είδαν το λάθος τους και αντικατεστησαν την εν λόγω φωτογραφία με δυο άλλες που εμφανίζουν έργα ασφαλτοστρωσης.
    Άθλιοι Μαυρογιαλουροι .Μαύρο σας αξίζει

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.