"Για του Χριστού την Πίστη την Αγία..."

“Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία” Πόση από αυτή την πατρίδα που κλείνεται σε αυτό τον όρκο έχουμε σήμερα μέσα μας; 

Οι εθνοφύλακες του νησιού μας του 4ου ΛΕΘ όμως έχουν μέσα τους την Ελλάδα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό ” Με αφορμή την έναρξη των εκπαιδεύσεων του 4ου ΛΕθ που εδρεύει στην Άνδρο όπου κάθε χρόνο κάνουμε μια λειτουργία στο προσκυνητάρι που βρίσκεται στην Σταυροπέδα από το 1977 για να μας έχει η Παναγία καλά στο πεδίο βολής αλλά και στις ασκήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε ασφαλές το νησί μας, έγινε συντήρηση του προσκυνηταρίου αφιερωμένο στη Θεοσκέπαστη από τους παππούδες μας αλλά και πατεράδες μας εθνοφύλακες.

Μπράβο στους νέους εθνοφύλακες που συνεχίζουν την αγάπη τους για την πατρίδα μας αλλά και για το νησί μας” 

Μας τιμά η παρουσία σας στο νησί.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.