Δημιουργικά εργαστήρια για εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς στην Άνδρο!!

Έμφυλη Ισότητα και Διαδίκτυο - Άνδρος - δημιουργικά εργαστήριαΜε σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στόχο την προαγωγή της έμφυλης ισότητας, η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), σε συνεργασία με τη CMT Prooptiki, προσκαλούν εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς της Άνδρου σε Εργαστήρια Δημιουργικής Εκπαίδευσης πάνω σε θέματα έμφυλης ισότητας και έμφυλης βίας στο διαδίκτυο.

Τα Εργαστήρια έχουν σκοπό να αποτελέσουν έναν συμπεριληπτικό τόπο συνάντησης, ενημέρωσης, ανταλλαγής γνώσης, βιωμάτων και καλλιτεχνικής δημιουργίας των συμμετεχόντων. Εκτυλίσσονται μέσα από δημιουργικό παιχνίδι, μοίρασμα ιστοριών, σκέψεων και συναισθημάτων, παροχή γνώσεων και καλλιτεχνική έκφραση (ζωγραφική, πηλός, θεατρικό παιχνίδι).

Θα λειτουργήσουν δύο ομάδες, μια για εφήβους 14 – 18 ετών και μια για γονείς κι εκπαιδευτικούς. Η κάθε ομάδα θα διερευνήσει μέσα από τρείς (3) συναντήσεις την έκφραση της έμφυλης ισότητας στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς και την εμφάνιση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο και την αντιμετώπισή της.

Ημερομηνίες Συναντήσεων :

1η Συνάντηση : 18/11/2023
2η Συνάντηση : 25/11/2023
3η Συνάντηση : 02/12/2023
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Τηλ. επικ.: 2108056920 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) κα Εμμανουέλα Σφακιανάκη. e-mail : gbvcyclades@epapsy.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκείνο που χρειάζονται οι άνθρωποι είναι η γνώση του Ευαγγελίου του Χριστού και η τήρηση των εντολών του.

    • Συνέχεια του προηγουμένου σχολίου μου.
      Και το ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εντολές του Ευαγγελίου του Χριστού είναι γραμμένο στον τελευταίο στίχο του 118 ψαλμού που γράφτηκε πολλούς αιώνες π.Χ και λέει :
      “Επλανήθην ως πρόβατον απολωλός, ζήτησον τον δούλον σου, ότι τας εντολάς σου ουκ επελαθόμην” που ερμηνεύεται : “Πλανήθηκα σαν το χαμένο πρόβατο της σχετικής παραβολής του Χριστού, ψάξε για να βρεις το δούλο σου, διότι αν και πλανήθηκα ποτέ δεν ξέχασα τις εντολές σου.”
      Και πώς βρισκόμαστε σε πλάνη; Όταν διδάσκομε και ακολουθούμε πλανεμένες διδασκα΄λίες που βρίσκονται πέρα και μακριά από το Ευαγγέλιο του Χριστού.

      Κωνσταντίνος Στρατής
      ερασιτέχνης ψάλτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.