Ο έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης έκανε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων μας συμβουλεύει να μην αγχωνόμαστε. Αγαπητέ Δημήτρη έχεις δίκιο το άγχος κάνει κακό! 

Dimitris Laskaris

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!
Κανένας σάκος δεν ‘λείπει’, κανένας σάκος δεν κλάπηκε!!
Η νομική υπηρεσία της Περιφέρειας μετά από επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Σύρου σας ενημερώνει πως όλοι οι σάκοι και των 37 εκλογικών τμημάτων της Άνδρου, βρίσκονται εκεί από τη Δευτέρα. Αναμένεται το άνοιγμα όλων των εκλογικών αποτελεσμάτων του νομού, για να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών 2023 από το Πρωτοδικείο Σύρου και να αναρτηθούν, ως ορίζει ο νόμος. Συνήθως αυτά αναρτώνται σε 5-8 ημέρες.

Η όλη σύγχυση δημιουργήθηκε, για ένα εκλογικό κέντρο (που ούτε το Πρωτοδικείο γνωρίζει πιο είναι!!), και πιθανόν να οφείλεται σε κακή σύνδεση SRT του tableτ ή εσφαλμένη χρήση του δικαστικού αντιπροσώπου, γεγονός που παρατηρείται στα περισσότερα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ.

*Τα αποτελέσματα σταυρών υποψηφίων στο site του Υπ.Εσ. είναι ενδεικτικά, προέρχονται από όσα δεδομένα εστάλησαν με SRT και δεν έχουν διασταυρωθεί με τα επίσημα στοιχεία των Πρωτοδικείων

Τέτοια δίψα και λύσσα για εξουσία δεν έχω ξαναδεί..!! Χαλάλι σας ειλικρινά!!

Η ζωή είναι μικρή και οι ειλικρινείς χαρές είναι αλλού!

Ψάξτε τις!💖💖

facebook.com/dimitris.laskaris.92

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς δεν αγχωνόμαστε πια, τα χειρότερα πέρασαν. Για εσάς δεν ανησυχούμε γιατί δεν αγχωθήκατε ποτέ, οπότε είμαστε πάτσι.

  2. Η ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.
    Η λέξη άγχος βγαίνει από το αχ! αχ! αχ!, (αγχος!) , που κάνει ο άνθρωπος. Γι΄αυτό η Ελληνική γλώσσα είναι εκπληκτική, γιατί κάθε λέξη στηρίζεται και έχει σχέση με φαινόμενα και καταστάσεις.
    Και η δική μου άποψη για το άγχος.
    Δεν πρέπει ποτέ να αγχωνόμαστε και για κανένα λόγο. Όλες οι καταστάσεις (είτε το θέλομε είτε όχι μπαίνουν μέσα “στη χοάνη του χρόνου”, όπου εκεί συμπιέζονται, συνθλίβονται, και τέλος στον μέλλοντα μακρινό ή ακόμη και κοντινό χρόνο και τα πιο μεγάλα αγχωτικά γεγονότα φαίνονται να είναι σαν μια αμυδρή ίσως και απατηλή εντύπωση, τα οποία όμως στον εκάστοτε παρόντα χρόνο φαίνονται φοβερά και δισεπίλυτα.
    Το ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε ποτέ, είναι σωστό. Αλλά παράλληλα θα πρέπει όταν αντιμετωπίζουμε οποιεσδήποτε καταστάσεις, να κάνουμε ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κάνουμε αυτό που πρέπει σε κάθε ανάλογη περίπτωση, και όχι να τα αφήνουμε όλα στην τύχη και να λέμε .. αφού όλα θα γίνουν παρελθόν κάποτε και θα ξεχαστούν, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα….. Αντίθετα πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να πράττουμε το σωστό και να λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα σε κάθε δύσκολη περίπτωση κινδύνου, ή εργασίας κλπ, χωρίς όμως να μας καταλαμβάνει το άγχος
    Εκείνο που αντιλαμβανόμαστε μελετώντας την Αγία Γραφή για το άγχος, αν και η λέξη αυτή δεν αναφέρεται στη Βίβλο εξ όσων γνωρίζω, παρά μόνον αναφέρονται άλλες λέξεις ή φράσεις με παρεμφερές ή συνώνυμο περιεχόμενο, από μια συνολική μελέτη της Αγίας Γραφής ( Παλαιάς και Καινής Διαθήκης), φαίνεται ότι ο άνθρωπος πού έχει παραχωρήσει όλη του της ζωή, δια της πίστεως και της εμπιστοσύνης του προς τον Ιησού Χριστό, δεν έχει καθόλου άγχος ποτέ και για τίποτα. Επαφίεται απόλυτα στην αγαθή πρόνοια του Θεού γι΄αυτόν και είναι σίγουρος ότι σε όλες τις περιστάσεις ο φίλος του και ο βοηθός του που είναι ο Χριστός, θα τον βοηθήσει να διαβεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, ακόμη και αυτήν την κοιλάδα της σκιάς του θανάτου.
    Επομένως δεν έχει κανένα λόγο να αγχώνεται για τίποτα, ούτε να μεριμνά με άγχος για την τροφή του ή για τα ενδύματά του, ή για το σπίτι του ή για τα παιδιά του ή για το αύριο.
    Εκείνο που πρέπει μόνον να κάνει είναι με πράο και ήσυχο πνεύμα και ψυχή απαλλαγμένα από άγχη και φοβίες, να εργάζεται εκεί που ο Θεός τον έχει τάξει.
    Να εργάζεται με φιλότιμο και αγάπη πάνω στο αντικείμενο της εργασίας του, να μην εργάζεται σαν να κάνει αγγαρεία και να μεταδίδει στο εργασιακό του περιβάλλον την ηρεμία, την υπομονή, την ψυχραιμία στα δύσκολα, και έτσι με αυτά τα χαρακτηριστικά να ομολογεί την πίστη του στον Ιησού Χριστό.
    Εκείνο που παρατήρησα στη πράξη και όσο περνάνε τα χρόνια ( είμαι στο κατώφλι των 78 χρόνων μου ), είναι ότι όσο περισσότερο εμπιστευόμαστε τον Θεό, τόσο λιγότερο γίνεται το άγχος μας, έως ότου μπορεί να εξαφανιστεί και τελείως, και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ καλά, αφού όταν φύγει το άγχος από τη ζωή μας φεύγουν και όλες του οι ψυχοπαθολογικές επιπτώσεις εξ αιτίας αυτού, που βασανίζουν άδικα τις ζωές των ανθρώπων.
    Κωνσταντίνος Στρατής
    ερασιτέχνης ψάλτης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.