Μια αλυσίδα είναι τόσο δυνατή, όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της.

Το επίμαχο βίντεο

Εκλογονοθεία στην Άνδρο: Βίντεο δείχνει υποψήφια δημοτική σύμβουλο να μπαίνει στο παραβάν μαζί με ψηφοφόρο

Η κ. Μαρία Ψαρρή – Ψώρρα

Ο πιο αδύναμος κρίκος...

Σε βίντεο καταγράφηκε παράτυπα και εν αγνοία μου, η προσπάθεια μου να βοηθήσω έναν ομογενή οικογενειακό μου φίλο και συμπολίτη μας τον οποίο συνόδευα για να ψηφίσει και μπήκα μαζί με εκείνον στο παραβάν επειδή μου το ζήτησε. Ο ιδιος με παρακάλεσε να τον βοηθήσω παρουσία πολλών και φυσικά ΚΑΙ του εκλογικού αντιπροσώπου της αντίπαλης παράταξης. Κανεις από τους παριστάμενους δεν εναντιώθηκε εκείνη την στιγμή, ούτε έγινε κάποια ένσταση! Τον βοήθησα να ψηφίσει για τις περιφερειακές εκλογές και ΟΧΙ για τις δημοτικές εκλογές! Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια, για αυτά που γράφτηκαν, για αλλοίωση του αποτελέσματος! Ήθελα μόνο να βοηθήσω έναν πολύ γνωστό μου άνθρωπο επειδή μου το ζήτησε.

Η δημοτική παράταξη ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Ο πιο αδύναμος κρίκος...Ο συνδυασμός μας σχετικά με το δημοσίευμα της 11.10.2023 και τίτλο:
«Εκλογονοθεία στην Ανδρο»
της ενημερωτικής ιστοσελίδας ΖΟΥΓΚΛΑ δηλώνει τα εξής :
Η υποψήφια με το συνδυασμό μας, Μαρία Ψαρρή – Ψώρρα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας και έδωσε εξηγήσεις, ύστερα από την κυκλοφορία συγκεκριμένου βίντεο.
Όπως προκύπτει και από το βίντεο που δημοσιεύεται, βοήθησε ηλικιωμένο οικογενειακό της φίλο και ψηφοφόρο, με τη συναίνεση της εφορευτικής επιτροπής να ψηφίσει στις Περιφερειακές Εκλογές και ΟΧΙ στις Δημοτικές, για να διευκολύνει τη διαδικασία και πέραν τούτων ουδέν.
Δεν της έγινε καμία σύσταση ούτε κάποια ένσταση από τους παρευρισκόμενους εκλογικούς αντιπροσώπους και επιτροπή.
Ο εν λόγω συμπατριώτης μας, είναι οικογενειακός φίλος της κ. Ψαρρή και της ζητήθηκε να τον συνοδέψει στο εκλογικό κέντρο.
Η κ. Ψαρρή θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψη της. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Μαρία Ψαρρή να είναι το τελευταίο θύμα της επίθεσης που δέχεται ο συνδυασμός μας με στόχο να πληγεί ο μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας.
Την επομένη των εκλογών το βλέμμα όλων πρέπει να κοιτάει στη λύση των προβλημάτων της Άνδρου μας,
Καλούμε όλους τους Ανδριώτες να στρέψουν την πλάτη τους σε όσους επιδιώκουν την περαιτέρω πόλωση.
– δεν περισσεύει κανείς Ανδριώτης στον αγώνα αυτό.
Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες
Δελτίο τύπου
 
Τα ερωτήματα
 
Ποιός και με ποιά ιδιότητα τράβηξε το video μέσα στο εκλογικό τμήμα, παρουσία του δικαστικού εκπροσώπου και των εκλογικών αντιπροσώπων;
(Απάντηση: Οι δημοσιογράφοι δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους)
 
Ποιος το δημοσιοποίησε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα;
(Απάντηση: Οι δημοσιογράφοι δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους)
 
Γιατί δεν ερωτήθηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για το συμβάν; (Απάντηση;)
 
Το μέλλον θα δείξει…
Άλλωστε μια αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της…

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Φάκελος είναι λευκός… Κάνει μπαμ.
    Δεν φαίνεται να το ρίχνει στην κάλπη της περιφέρειας. Όπως αναφέρει.
    Τα ψηφοδέλτια που κρατάει είναι μισό μέτρο… Όχι 20 εκατοστά όπως αυτά των περιφερειακών.
    Η νομοθεσία δικαιολογεί την καταγραφή στην περίπτωση πράξης εγκληματικής ενέργειας. Η κυρία αυτή επαναλαμβάνει το “είσαι για τα πανηγύρια” δυνατά κιόλας για να επισκιάσει την πράξη τής και να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. (Ο Λομπρόσο κάνει πάρτι) Στα πανηγύρια και όχι στην εγκληματική ενέργεια. Τέλος όταν την κάλεσε ο δημοσιογράφος της ζούγκλας την δεύτερη φορά αναφέρει… Θα μιλήσετε με τον δικηγόρο μου. Γιατί κατευθείαν αναφέρει τον δικηγόρο; Δεν δείχνει κάποια ενοχή; Ούτε που είχε δει το βίντεο…. Αλλά ήξερε
    Α και να μην ξεχάσω. Μόνο η Δικαστικός έχει δικαίωμα να μπει στο παραβάν. Κανένας άλλος. Δεν ξέρω αν η πρεμούρα είναι να μην χάσει ο εκλεγμένος και όχι εν ενεργεία ακόμα Δήμαρχος την θέση του η να βγει η κυρία Ψώρρα αθώα.

  2. Το σύστημα και οι μηχανισμοί Λοτσαρη δεν μπορούν να χωνέψουν την ήτα τους γιαυτό βγάζουν χολή και ευφάνταστες ιστοριούλες.
    Με αυτά που κάνουν φανερώνουν με ποιους είχαμε μπλέξει.
    Έχουν νοοτροπία εμφυλίου 1944
    Μακριά και Αλάργα από Δαύτους ,όπως έλεγαν και οι παλιοί πατριώτες μας

  3. Εντός του παραβάν επιτρέπεται ο συνοδός, λέει η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών. εξ ου δεν έγινε ένσταση. Το ατιμούτσικο- κινηματογραφιστής (αν και είχε το δικαίωμα λόγου) ύπουλα σκεπτόμενο απλά τράβηξε το βίντεο για όποια χρήση έκρινε, αργότερα ,και για δημιουργία εντυπώσεων. Για όσους κυκλοφόρησαν στο εκλογικό κέντρο είναι κοινό μυστικό η ταυτότητά του , αφού όλοι καθόταν σε συγκεκριμένες θέσεις. Κακό πράγμα η κουτοπονηριά, αλλά φαίνεται είναι κληρονομούμενο χάρισμα.

  4. Δεν χρειάζεται να τον η την κρεμάσουν στα μαντηλάκια. Φυσικά και δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο με Δαύτους όπως έλεγαν και λένε οι πατριώτες μας στην Άνδρο . Μακριά και Αλάργα

  5. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια, αλλά με pixels. Όπως και θα υπάρξουν καταθέσεις σε όργανα της Δικαιοσύνης και επαγγελματικά όργανα. Είναι ηθική υποχρέωση!

  6. Το τι έγινε στο νησί υπογείως από τα 140 κιλά λίπους το ένιωσα στο πετσί μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.