Ο Δημήτρης Λάσκαρης ευχαριστείΜε πολιτικό πολιτισμό στην πράξη ο Δημήτρης Λάσκαρης ευχαριστεί τους ψηφοφόρους του, συγχαίρει την κ. Βρεττού και ΑλλάΖΕΙ σελίδα, συνεχίζοντας στα κοινά από άλλη θέση.

Με το καλό!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ευγνωμονώ τους 1621 συμπολίτες μου, που πραγματικά πίστεψαν σε μένα, με στήριξαν και ήταν δίπλα μου αυτά τα 9 χρόνια. Εύχομαι συγχαρητήρια  στη νέα Δημοτική και Περιφερειακή αρχή Άννα Βρεττού, και να είναι πάντα γεμάτοι φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά!
Σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά και δηλώνω πως δεν φεύγω, γιατί εγώ όντως ήρθα για να μείνω στην κοινωνική προσφορά!!
Από 1 Ιανουαρίου ΑλλάΖΩ σελίδα και συνεχίζω από άλλη θέση, δίπλα στις αγωνίες κάθε Ανδριώτη!

facebook.com/dimitris.laskaris.92

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όποιος λειτουργεί βρώμικα ,είναι αχάριστος , έχει καταντήσει να είναι τσιράκι , και στηρίζει φανερά την μυκονιάτισα αυτά παθαίνει ,μπορούσε να συντριβεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.