Κατάπτυστη ενέργεια…

Σήμερα η κοινωνία της Άνδρου βρέθηκε αντιμέτωπη με ακόμη ένα κρούσμα βανδαλισμού.
Το σπάσιμο της μαρμάρινης πινακίδας, προς τιμήν του αειμνήστου Γιώργου Μπάλλα, ενός ανθρώπου ο οποίος επί δεκαετίες υπηρέτησε ως πρόεδρος το χωριό του, αποτελεί μια απολύτως κατάπτυστη ενέργεια.
Σαν <<Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες>> και προσωπικά σαν Θεοδόσης Σουσούδης καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή και δεσμευόμαστε στην οικογένεια του αειμνήστου προέδρου των Λαμύρων, πως θα κάνουμε τα δέοντα, ώστε να αποκατασταθεί η τιμή του.
Είμαστε η ιστορία μας και άνθρωποι όπως ο Γιώργος Μπάλλας, πρέπει να μνημονεύονται και να αποτελούν παραδείγματα για τις επόμενες γενιές.

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεοδόση, μπράβο σου που τα έγραψες αυτά , και εγώ συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο σου. Τον για πολλά χρόνια αείμνηστο πρ’οεδρο Γιώργο Μπάλλα των χωριών των Λαμύρων τον έβλεπα για πολλά χρόνια να ενδιαφέρεται παρα πολύ για το κάθε τι και όπου υπήρχε ανάγκη για τα χωριά αυτά για την ύδρευση , για τον καθαρισμο των δρ’ομων κλπ. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για ανθρωπους που προσέφεραν και προσφέρουν στην Άνδρο και στους κατοίκους της. Η μαρμάρινη πινακίδα προς τιμήν του πρέπει να αποκατασταθεί τάχιστα. Να είναι αιωνία η μνήμη του. Ε΄ιχα παρευρεθεί και είχα ψάλλει στη νεκρώσιμη ακολουθία της κηδείας του, και θυμάμαι πόσος κόσμος ήταν παρών κατά την εξόδιο τελετ΄ή.
    Κωνσταντίνος Στρατής

  2. Επί των τοποθετήσεων του κυρίου Σουσουδη :
    α. Είναι πολύ σωστή για την υπόθεση της μαρμάρινης πλάκας , ως συνήθως ο Λευτέρης είναι υπερβολικός .Χάνει το όποιο δίκιο του όπως εκφράζεται .Τα γραπτά μένουν και θα τα βρει μπροστά του…..
    β. Για το επεισόδιο της Μεσσαριας Δεν συμφωνώ Δεν ξέρουμε εάν Έγινε, πως έγινε και γατί έγινε. Ο δικηγόρος της Χωρας είχε τοποθετηθεί υπέρ του Λοτσαρη ; Γιατί δεν πήγε σε άλλο Νησί δικαστικός αντιπρόσωπος και πήγε με Πολύ Θράσος στην Μεσσαρια ; Γιατί δεν καλέστηκε η αστυνομία ; Γιατί βρήκε μαρτυρά τον γιατρό απο το Μπατσι και όχι κάποιον άλλον που ίσως να είδε τι ακριβώς εγινε ;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.