Πεζοπορία φροντίδας Andros Routes την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στη διαδρομή Άρνη – Προφήτης Ηλίας – Κουβάρα – Βουρκωτή και φαγητό στην 1η Γιορτή Ρακοκάζανου στη Βουρκωτή!

Prophet Elias–KouvaraVourkotiΜία από τις εντυπωσιακότερες διαδρομές της Άνδρου από την υψηλότερη κορφή – την Κουβάρα – και την καταπράσινη κοιλάδα της Άρνης προς τον ορεινό οικισμό της Βουρκωτής. Υπέροχες θέες από την κορυφογραμμή, γραφικά ξωκλήσια, ο δασωμένος οικισμός της Άρνης με τις πολυάριθμες πηγές, χαρακτηρίζουν αυτή τη διαδρομή που διαπερνά περιοχές ανεκτίμητης βιοποικιλότητας.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας, όσοι θέλουν θα συνεχίσουν στην 1η Γιορτή Ρακοκάζανου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουρκωτής (Είσοδος 15 ευρώ στο Σύλλογο με άφθονο φαγητό και κρασί, μουσικό γλέντι, απόσταξη και διαγωνισμό ρακιού και πολλά άλλα!) ⌛️ Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 21/10

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περπατάμε από την Άρνη έως τη Βουρκωτή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.