Υ.Π.Α.: Σε καλή κατάσταση το ελικοδρόμιο Άνδρου

Επίσκεψη – αυτοψία πραγματοποιήθηκε στο ελικοδρόμιο στην Χώρα, από κλιμάκιο της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας. Η αυτοψία έγινε στα πλαίσια παροχής τεχνογνωσίας και ελέγχου.

Το κλιμάκιο διαπίστωσε το ικανοποιητικό επίπεδο των εγκαταστάσεων του ελικοδρομίου, καθώς και τις σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει με συνέπεια την συνολική του αναβάθμιση.

Προχώρησε και σε παρατηρήσεις που οφείλουν να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα ώστε το ελικοδρόμιο μας να φτάσει σε άριστο επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης δήλωσε: «Παραλάβαμε το ελικοδρόμιο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οριακά λειτουργούσε. Αναβαθμίσαμε το κτίριο, την περίφραξη, τον φωτισμό κτλ. Σήμερα έχουμε ένα ελικοδρόμιο που βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Οφείλει βεβαίως ο Δήμος μας να προχωρήσει και σε κάθε περαιτέρω ενέργεια για την βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας του ελικοδρομίου μας. Αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλά έλεγε προεκλογικά οτι έκανε .
    Άλλα Αόριστα λέει τώρα .
    Να δημοσιευτούν οι παρατηρήσεις που κατέγραψε το κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας .

  2. Επιβάλλεται να δώσουν με αποδείξεις και τιμολόγια οι εργασίες που ισχυρίζεται ότι έγιναν από τον Λοτσαρη για να δούμε ποιος μας κοροϊδεύει.

  3. Ο απερχόμενος δημαρχος επειδή η κυρία Βουτσινα -Μαλταμπε έχει την δυνατότητα να μάθει επακριβώς τι βρήκε η Πολιτική Αεροπορία , αναγκάστηκε να βγάλει αυτή την αοριστη ανακοίνωση για να περιορίσει τα ψέμματα που μας είπε προεκλογικά
    Είναι επιβεβλημένο λοιπόν να δημοσιευτούν με αποδείξεις ποια ακριβώς έργα εγιναν στο ελικοδρόμιο και τι πρέπει να γίνουν

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.