«Έφυγε» η Τζελα Γουλανδρή Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε στην Αθήνα την 28η Οκτωβρίου,  η Τζέλα χήρα Γεωργίου Γουλανδρή και η κηδεία της  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  31 Οκτωβρίου από το κοιμητήριο Αμαρουσίου συνοδεία των παιδιών  της, εγγονών, ανιψιών  και φίλων

Ήταν το τέταρτο  από τα πέντε παιδιά του κλωστοϋφαντουργού Στεργίου Τεγόπουλου και της Ειρήνης, το γένος Σφακιανάκη. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29/1/1940 ενώ έζησε και μεγάλωσε σε αστικό περιβάλλον στη περιοχή της Κυψέλης και αργότερα της Κηφισιάς.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’50 γνώρισε τον έρωτα, όταν συναντήθηκαν με τον Ανδριώτη  Γιώργο Γουλανδρή του Λεονάρδου και της Ιωάννας  με τον οποίο και παντρεύτηκαν το 1963.

Δημιούργησαν μια  εκλεκτή οικογένεια από  τέσσερα παιδιά (Λεονάρδο, Ιωάννα, Ειρήνη και Επαμεινώνδα) ενώ διέμεναν συχνά στο σπίτι που διατηρούσαν σην Χώρα της Άνδρου.

Η  Τζέλα ήταν μια κομψή  καλοσυνάτη αριστοκρατική ύπαρξη, ενώ ήταν  αγαπητή στους Ανδριώτες  διότι  είχαν με τον σύζυγο της μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών στο νησί.

Το 1992 στάθηκε μοιραίο για την οικογένεια λόγω του ξαφνικού θανάτου από ανακοπή καρδιάς  του συζύγου  της  Γιώργου στο γραφείο του σε ηλικία  μόλις  63 ετών. Ήταν ένα  γεγονός που  δεν ξεπέρασε ποτέ…

Χάρηκαν όμως σαν ζευγάρι, από πριν, το μεγάλωμα της οικογένειας με τους γάμους των παιδιών τους και την γέννηση έξι εγγονών, που ως το τέλος, γέμιζαν την Τζέλα, με χαρά και ευτυχία.

Πάντα θα σε θυμόμαστε  Θεία Τζέλα

Ο ανιψιός σου

Βασίλης Μητρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.