Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε την ευθύνη για την διοίκηση του Δήμου μας και τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία και τους θεσμούς, προετοιμαζόμαστε εντατικά για την εφαρμογή του σχεδίου που ενέκριναν οι πολίτες της Άνδρου. Και θα είμαστε έτοιμοι, όσο και αν ορισμένοι επιμένουν να παίζουν… παιχνίδι καθυστερήσεων.

Στο πλαίσιο της ομαλής αλλαγής σκυτάλης, όπως οφείλουμε όλοι απέναντι στους πολίτες, ζητήσαμε από τον απερχόμενο δήμαρχο:
1.  την παραχώρηση  γραφείου στο δημαρχείο (για να ενημερωνόμαστε από υπαλλήλους και αιρετούς) και
2.  ενημερωτική συνάντηση μαζί του για τις εκκρεμότητες.

Πέρασαν δέκα ημέρες από την κατάθεση των  γραπτών αιτημάτων  μας, αλλά απάντηση δεν πήραμε. Αντί του πολιτικού πολιτισμού και της συνεργασίας ο απερχόμενος δήμαρχος προτιμά τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα αυτοδιαφημιζόμενος  και συνεχίζοντας την ίδια τακτική! Συγχρόνως η διαχείριση των απορριμμάτων, η διαχείριση των υδάτινων πόρων, η εργολαβία καθαριότητας, η ανακύκλωση, η δεματοποίηση και οι διάσπαρτες χωματερές αποτελούν τεράστιο ζήτημα που πιθανότατα ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Λοτσάρης επιθυμεί να αφήσει κληρονομιά, ενδεχόμενα και με άδεια ταμεία. 
 

Τον συμβουλεύουμε αντί να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του και να προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι κάνει έργα,  θα ήταν χρησιμότερο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του και να εκπληρώσει τις βασικές του υποχρεώσεις σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Αντιλαμβανόμαστε τη θλίψη του, αλλά αυτή η στάση δεν τον τιμά.  

Η δημοκρατική απόφαση των πολιτών δεν αλλάζει και  την 1η Ιανουαρίου, είτε το θέλει είτε όχι,  ξεκινά μία νέα περίοδος για την Άνδρο.

Ανδρος ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτοί δεν απαντούσαν στις προϊστάμενες Υπηρεσίες τους και θα ευαισθητοποιηθούν να απαντήσουν στον Νέο Δήμαρχο;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.