Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, το λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο  ζωντανεύει με λάμψη και μουσική στην χριστουγεννιάτικη του γιορτή!

Ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας με αγάπη κι μεράκι ετοίμασε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για   το “ΠΑΙΔΙ”!

Φέτος σε αυτή την γιορτή σπουδαίοι αθλητές του νησιού μας, ο Γιώργος Φράγκος και ο Νίκος Μασούρας θα μιλήσουν στα παιδιά για τα οφέλη και την σημασία του αθλητισμού!

Συμμετέχουν “Οι μικροί μας καλλιτέχνες” από πολλές  σχολικές βαθμίδες του νησιού μας. Από τον παιδικό σταθμό ΜΠΑΤΣΙΟΥ μέχρι το ΓΕΛ Άνδρου. Καθώς επίσης 27 συμμετοχές από πολιτιστικούς αθλητικούς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων

Θα σας περιμένουν στον χριστουγεννιάτικο πάγκο τους για ένα κέρασμα είτε για αγορά δώρων. Θα υπάρξουν αμέτρητες δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και τις οικογένειες τους. Φυσικά, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Συμμετέχουν οι σύλλογοι: ΑΟΑ ΑΝΔΡΟΥ, Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων, Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροταντάλου Άνδρου, η Φάσα, Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Συλλογος « Το Μπατσί»,Πολιτιστικός Σύλλογος  Άρνης «Η Ευαγγελίστρια», Φολκς Ανγκλε, Πολιτιστικός Σύλλογος Απροβάτου, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ, Andros routes, Πολιτιστικός  & Εξωραϊστικός Σύλλογος  Μαινήτων, Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοπολιανών Άνδρου «ο Ερμής», Λέσχη Ανδρίων, Μαθητές ΓΕΛ Χώρας, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δ.Σ. Χώρας, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δ.Σ. Μπατσίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δ.Σ. Όρμου Κορθίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δ.Σ. Γαυρίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ν. Μεσσαριάς, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ν. Μπατσίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ν. Γαυρίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνάσιο Λύκειο Γαυρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς Άνδρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακοίλου Άνδρου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», Γυμνάσιο Γαυρίου, Μαθητές ΓΕΛ, ΕΠΑΛ Άνδρου παράρτημα Μουστακείου.

ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

1) Παιδικός Σταθμός Μπατσίου  Τραγούδι «Ο χιονάνθρωπος με τη ζεστή καρδιά»

2) Νηπιαγωγείο Όρμου Κορθίου Τραγούδι «Στην Ειρήνη λέμε ναι»

3) Νηπιαγωγείου Μπατσίου τραγούδι  «Πόλη» 

4) Νηπιαγωγείο Μεσσαριάς Τραγούδι «crazy Santa Dance”

5) Νηπιαγωγείο Γαυρίου τραγούδι «Χριστούγεννα μυρίζει»

6) Δημοτικό Σχολείο Οπίσω Μέρους Τραγούδι «Αι Βασίλη φέρε δώρα»

7) Δημοτικό Σχολείο Όρμου Κορθίου τραγούδι «Αν»

8) Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου τραγούδι «στην Πόλη των αγγέλων». 

9) Δημοτικό Σχολείου Γαυρίου Τραγούδι «Feliz Navidad» (ισπανικά κ ελληνικά)

10) Γενικό Λύκειο Άνδρου Παραδοσιακά Κάλαντα (συνοδεία μουσικών οργάνων)

11) Γυμνάσιο Λύκειο  Κορθίου Χορός συνοδεία μουσικών οργάνων

Την 1η Δεκεμβρίου η γιορτή ξεκινά!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.