A.M.A.- Andros Maritime Association δηλαδή: Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών. Ένα όραμα συνδεδεμένο με τους εμπνευστές του τον Μάκη Κουρτέση και Λεωνίδα Σ. Πολέμη που βρήκε γόνιμο έδαφος στο νησί, πλαισιώθηκε από τον κόσμο της ναυτιλίας και των ναυτικών και έγινε τελικά πραγματικότητα.

Σημερινός πρόεδρος του ο κ. Γιώργος Σύμπουρας, από τις Στενιές, της Sunberry Ocean Ways, Μέντρορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. To A.M.A. συνεισφέρει με διάφορους τρόπους στο νησί, αθόρυβα και σε πρακτική βάση. Ένας μεγαλος στόχος του είναι και η ναυτική σχολή στο νησί. Για το ναυτικό επάγγελμα, τη ναυτιλία γενικότερα και το Α.Μ.Α. φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μιχάλη Αστρά “Μουσικές Καλημέρες” / Asteras 92 FM ο κ. Σύμπουρας, ο οποίος συζήτησε με την Μαριάννα Φωτοπούλου / ΑΝΔΡΙΑΚΗ Εφημερίδα-andriakipress.gr.

Μια συζήτηση που “έβγαλε” ειδήσεις, με τον καπτα-Γιώργη, ή μαστρο-Γιώργη (προσφώνηση που ο ίδιος θεωρεί τίτλο τιμής) να είναι αναλυτικός, σαφής, χειμαρώδης και εύστοχος. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.