Το πόσο σημαντικά είναι τα υποθηκοφυλάκεια στη ζωή μας το γνωρίζουμε όλοι. Πέραν της “ταλαιπωρίας” για υποθέσεις που συνήθως αγχώνουν τους πολίτες, ουσιαστικά αποτελούν ζωντανές μαρτυρίες της κάθε εποχής, γράφοντας ιστορία. Έτσι μόνο συγκινητική κι ανθρώπινη, τρυφερή κι εύστοχη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την ανάρτηση της κ. Τελώνη για την κατάργηση του γραφείου του Γαυρίου.

Η Ανάρτηση
Τίτλοι τέλους για το υποθηκοφυλάκειο ΓαυρίουΚι έτσι, γράφονται οι τίτλοι τέλους, του Ειδικού Άμισθου Υποθηκοφυλακείου Γαυρίου της Άνδρου…
ΦΕΚ 6846 Β´/ 5 Δεκεμβρίου 2023
Αριθμ.Αποφ. Β´6599/30-11-2023 ΝΠΔΔ Ελλ.Κτηματολόγιο
Άρθρο 1. Το Ειδικό Άμισθο Υποθηκοφυλακείο Γαυρίου Άνδρου, μετά την παρέλευση της 7ης Δεκεμβρίου 2023 ημέρα Πέμπτη, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ!
Μιας Υπηρεσίας που συστήθηκε και λειτούργησε αδιάκοπα, από το έτος 1857 !
Μιας Υπηρεσίας που είχα την τιμή να διακονώ ως Υποθηκοφύλακας με αγάπη και αφοσίωση, επί εικοσιτέσσερα (24) συναπτά χρόνια!
Η συγκίνηση, μεγάλη!
Ευχές για καλή συνέχεια, στη νέα της μορφή!
Ευχές στον νεοδιορισθέντα Προϊστάμενο, στο προσωπικό και ιδιαίτερα στην αγαπημένη, πιστή και ικανή «μαθήτρια» και συνεργάτη μου, Νίκη Μαμάη Νίκη Μαμάη.
Ευχές στην μετά την αφυπηρέτησή μου, Αναπληρώτρια Υποθηκοφύλακα Γαυρίου, Συμβολαιογράφο Άνδρου κ. Σταμάτα Μανδηλαρά Ματίνα Μανδηλαρά και την αγαπημένη βοηθό της στο Υποθηκοφυλακείο, Κατερίνα Μαμάη Κατερίνα Μαμάη.
Με το ΦΕΚ 6846Β´/ 05-12-2023, κλείνει η ιστορική διαδρομή 166 χρόνων του Υποθηκοφυλακείου μας!
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.