, Το Δ.Σ. του Συλλόγου ιεροψαλτών και φίλων της ψαλτικής και βυζαντινής μουσικής.Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ “Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ”

Σας  γνωρίζουμε ότι το νέο διοικητικό Συμβούλιο, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 26ης Νοεμβρίου  συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση στις 7 Δεκεμβρίου 2023  και συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Λιοπύρος Κωνσταντίνος 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  Μαρκόπουλος Απόστολος 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ξανθός Ιωάννης

ΤΑΜΙΑΣ Πέττας Αλέξανδρος

ΜΕΛΛΟΣ   Καΐρης Γεώργιος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ανύσης Χαράλαμπος 

Ηλιόπουλος  Αλέξανδρος

Όσα μέλη συμμετείχαν στις ιδρυτικές διαδικασίες αλλά δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες, εάν επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους στο σύλλογο μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ταμία κ. Αλέξανδρο Πέττα στο τηλ 6937 374459 
Επίσης το ίδιο ισχύει και για νέα μέλη .

Το νεο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εύχομαι στο νέο αξιοσέβαστο διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ “Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ” να επιτελέσει με καλή επιτυχία τους ευγενείς σκοπούς βάσει του καταστατικού του, εκ των οποοίιων ο κυριότερος είναι η επάνδρωση των αναλογίων των Ι.Ν.της Άνδρου με νέους ψάλτες γαλουχημένους στα νάματα και στη πανανθρώπινη αξία της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής. Με όλη μου τη καρδιά δηλώνω ότι θα υποστηρίξω το νέο διοικητικό Συμβούλιο όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις μου , σε ό,τι ήθελε μου ζητήθεί από τη διοίκηση.
    Κωνσταντίνος Στρατής
    ερασιτέχνης ψάλτης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μεσαριάς Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.