Επέμβαση του Σ.Ε.Δ.Α. σε Επισκοπείο και Ρωγό
Επισκοπείο

Στις επάλξεις ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου το διήμερο που μας πέρασε αφού έκοψε πεύκα στο Επισκοπείο και στο Ρωγό, προκειμένου να μην διακυβευθεί η ασφάλεια των κατοίκων αφενός και του οικοδομήματος της εκκλησίας αφετέρου.

Συγκεκριμένα: “Δύο κλαδονομες επικίνδυνων δέντρων επιχείρησε ο ΣΕΔΑ αυτό τo Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα στο χωριό Επισκοπείο στην ενοριακή εκκλησία του χωριού της Ζωοδόχου Πηγής ύστερα από αίτημα των κατοίκων και του ιερέα έγινε κλαδονομη σε πεύκο του οποίου τα κλαδιά του εμπόδιζαν τα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ. Με τέσσερις εθελοντές και με την βοήθεια χωριανών ο στόχος επετεύχθη.

Η δεύτερη κλαδονομη έγινε στην κεντρική εκκλησία του χωριού Ρωγό, στην Παναγία όπου πεύκο είχε αγκαλιάσει μέρος της σκεπής της εκκλησίας και ήταν επικίνδυνο για τα κεραμίδια της.”

Photo: Στέλιος Βαρθολομαίος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ήθελα και Δημοσίως να ευχαριστήσω τον ΣΕΔΑ για την συνδρομή του στο κόψιμο πεύκου του οποίου τα κλαδιά από το κτήμα μου είχαν απλωθεί πάνω από την κεραμοσκεπή του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου με κίνδυνο από την πτώση τους από οποιαδήποτε αιτία να δημιουργήσουν πρόβλημα σπάζοντας τα κεραμίδια. Ευχαριστώ πάρα πολύ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.