Το βράδυ στην Κατάκοιλο

Παρά το ψιλόβροχο και το τσουχτερό -λόγω υγρασίας κρύο, οι Κατακοιλοιώτες και οι φίλοι τους συγκεντρώθηκαν στον Γρέγο-γνωστή ταβέρνα της περιοχής, για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, τα παιδάκια να γλυκάνουν με τις φωνούλες τους τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μεταξύ βεγγαλικών, κρασιού ρακιού και ρακόμελλου να απολαύσουν τη βραδυά και να συνεχίσουν με νησιώτικο/αντριώτικο γλέντι στην ταβέρνα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου 9.12.2023. Στο μεταξύ η Λευκή νύχτα της Χώρας λόγω καιρού αναβλήθηκε για την Κυριακή 10.12.2023.

Το βράδυ στην Κατάκοιλο

Παρόντες οι απεικονιστές Βαγγέλης Λουκίσας, Μάκης Σπυριδωνόπουλος και ο ζωγράφος απεικονιστής Μιχάλης Τζανουλίνος. Να είστε καλά παιδιά να μας μεταφέρετε -σε όσους δεν συμμετέχουμε- το κλίμα, τις χαρές και τα στιγμιότυπα της χαράς.

Το δέντρο
Τα πρόσωπα
Το γλέντι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.