Ο ΑΟΑ στο τουρνουά του Προμηθέα Πάτρας

Η ομάδα μας συμμετείχε σε άλλο ένα μεγάλο τουρνουά Promitheas Park Tournaments «Ανδρέας Μελιγδής», αυτήν την φορά για τα αγόρια, που διεξήχθη από τις 3-6 Ιανουαρίου στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πάτρας αλλά και στα γύρω κλειστά γυμναστήρια, της περιοχής. Της ομάδας της δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί σε 4 διαφορετικά γήπεδα και έδωσε συνολικά 5 αγώνες.

Η έλλειψη των αθλητικών υποδομών στο νησί σε συνάρτηση με όσα έζησαν και συζήτησαν τα μέλη της αποστολής, στις τέσσερις ημέρες του τουρνουά κατέδειξαν το μεγάλο πρόβλημα στέγασης με τις προπονητικές και αγωνιστικές ώρες που χάνονται λόγω καιρού.
Στην αποστολή συμμετείχαν 18 αθλητές, όπου όλοι, πήραν, πολύ χρόνο συμμετοχής.
Η ομάδα ήρθε πιο κοντά, οι αθλητές γνωρίστηκαν μεταξύ τους αφού ήταν η πρώτη φορά που ήταν όλοι μαζί μιας και προπονούνται χωριστά.
Οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι, ήταν πολλές όπου επάνω σε αυτές θα κτίσουν την επόμενη ημέρα.
Ευχαριστούμε πολύ των παλαίμαχο παίκτη Καράγκουτη Γιώργο και τον Προμηθέα Πάτρας για την πρόσκληση τους ώστε να συμμετέχουμε στο τουρνουά.

ΑΟΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.