Οι εκλογές έχουν τελειώσει. Δεν έχει πλέον νόημα η συνεχής αντιπαράθεση επί παντός του επιστητού. Είναι άγονη και καταλήγει διχαστική.

Τα τοπικά συμβούλια οφείλουν να συνεργάζονται με την δημοτική αρχή. Αυτό είναι και το νόημα της συνεργασίας και της υπεύθυνης διαχείρισης των αρμοδιοτήτων.

Η αντιδήμαρχος Μπατσίου, όπως και όλοι οι αντιδήμαρχοι, έχουν αυξημένες αρμοδιότητες και ευθύνες, ιδιαίτερα της καθημερινότητας. Είναι λοιπόν απολύτως απαραίτητο να διατηρεί γραφείο στον χώρο της κοινότητας, όπως γινόταν πάντα, για να ασκεί τα αυξημένα καθήκοντά της, που αφορούν όλη την περιοχή μαζί με τις τοπικές κοινότητες.

Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές και συκοφαντικοί ισχυρισμοί. Είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να συκοφαντούν και να προσβάλλουν. Αν θεωρούν ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση, θα τους επισημάνουμε ότι αυτό δεν αρμόζει στα καθήκοντά τους και αποτελεί μια τοξική και διχαστική πρακτική, που εμείς δεν θα ακολουθήσουμε.

Όσον αφορά στην αναφορά, των υπογραφόντων την επιστολή στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις, επιβεβαιώνω ότι οι τοπικοί πρόεδροι θα είναι σαν τοπικοί αντιδήμαρχοι στις περιοχές τους, όμως σε συνεργασία πάντα με την κεντρική διοίκηση, τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους. Η ευθύνη βαρύνει την δημοτική αρχή και όλοι οφείλουν να συνεργάζονται με την δέουσα συμπεριφορά. Οι όποιες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες λύνονται με διάλογο και όχι με διαδικτυακές επιθέσεις.

Υπενθυμίζω επίσης ότι στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις υπήρχε αναφορά και σε όσους υποψηφίους συνεργάτες μου δεν θα είχαν εκλεγεί. Είναι σαφώς απαραίτητη η δημιουργία ομάδων εργασίας από εκλεγμένους και μη εκλεγμένους, προκειμένου να αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα αυτά που κληρονομήσαμε ως διοίκηση. Αν κάποιοι δεν θέλουν να δουλέψουν να μας το πουν και να αφήσουν τις δικαιολογίες, τους υπαινιγμούς και τις στείρες αντιπαραθέσεις. Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα και οι επόμενες εκλογές θα είναι σε 5 χρόνια.

Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για την Άνδρο. Για το καλό του νησιού μας και των κατοίκων. Ως νέα και υπεύθυνη δημοτική αρχή, απέναντι στις κατηγορίες θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με θετική διάθεση, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα και μετριοπάθεια. Ελπίζουμε σύντομα να ακολουθήσουν όλοι, ξεπερνώντας πικρίες και σκοπιμότητες.

Θεοδόσης Ι. Σουσουδης Δήμαρχος Ανδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.