Χωρίς πλοία μέχρι την Τρίτη. Θυελλώδεις άνεμοι

Χωρίς πλοία μέχρι την Τρίτη. Θυελλώδεις άνεμοι

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν την Κυριακή 21/01/24 και την Δευτέρα 22/01/24 στις περιοχές πλόων και των καιρικών Δελτίων της Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού, τα δρομολόγια του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ ΝΑ 633  από Μύκονο, Τήνο, Άνδρο, Ραφήνα και από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο τις εν λόγω ημέρες δεν θα πραγματοποιηθούν.

Οι επιβάτες ενημερώνονται ήδη με μέριμνα της εταιρείας.

Χωρίς πλοία μέχρι την Τρίτη. Θυελλώδεις άνεμοιΣας ενημερώνουμε ότι λόγω της πρόβλεψης της Ε.Μ.Υ. για επικράτηση δυσμενών καιρικών συνθηκών στις περιοχές πλόων του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES ANDROS για την Κυριακή 21/1 και τη Δευτέρα 22/1/2024, ακυρώνονται τα ακόλουθα δρομολόγια:
1. Κυριακή 21/1 & Δευτέρα 22/1 από τη Ραφήνα ώρα 07:50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.
2. Κυριακή ώρα 14:45 και Δευτέρα ώρα 13:45 από Μύκονο για Τήνο- Άνδρο-Ραφήνα.
Επιβάτες με εκδοθέντα εισιτήρια ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Με την προϋπόθεση βελτίωσης καιρικών συνθηκών το πλοίο θα αποπλεύσει την Τρίτη 22/1 στο εγκεκριμένο του δρομολόγιο από Ραφήνα ώρα 07:50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

Χωρίς πλοία μέχρι την Τρίτη. Θυελλώδεις άνεμοι 
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ α.α.
Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ Δημήτριος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.