Μια νέα σελίδα για το Κόρθι, η οποία ξεκίνησε με ενημερωτικού χρηστικού περιεχομένου πληροφορίες. Το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου έγινε η έναρξη το βράδυ υπήρξε ενημέρωση. Συγκεκριμένα η Κοινότητα Όρμου ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής:

Νέα από την Δημοτική Ενότητα Κορθίου

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με μηχάνημα έργου απομακρύνθηκαν οι πέτρες που έβγαλε η θάλασσα τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και η ποσότητα της άμμου που ήταν δυνατόν να απομακρυνθεί. Καθυστερεί το σκούπισμα της υπόλοιπης άμμου από τον παραλιακό δρόμο λόγω του ότι ήταν βρεγμένη αλλά κυρίως λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας που γνωρίζουμε εδώ και μέρες ότι έρχεται από αύριο, η οποία θα δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα.
Ζητάμε την κατανόηση από τους πολίτες και τους επαγγελματίες. Μετά το πέρας της κακοκαιρίας, θα ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού”.

Η σελίδα των εγκαινίων

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη!

Δημιουργήσαμε μια σελίδα ενημέρωσης για την καθημερινότητα και τη λειτουργία του Δήμου, στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου, η οποία φιλοδοξούμε να συμβάλλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και στην καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που παρουσιάζονται.

Νέα από την Δημοτική Ενότητα ΚορθίουΒρισκόμαστε στο στάδιο των «30 πρώτων ημερών» στο οποίο ολοκληρώσαμε συναντήσεις με τους εργαζόμενους του Δήμου και τις πρώτες επαφές με τους Προέδρους και τα μέλη των Κοινοτήτων, και συνεχίζουμε εντατικά τις ενημερώσεις με τους τοπικούς φορείς αλλά και κύκλους συναντήσεων με πολίτες στα χωριά μας.

Σκοπός είναι να καταγράψουμε τις άμεσες ανάγκες, τις προτάσεις βελτίωσης εργασίας και λειτουργίας, τις τρέχουσες δυνατότητες σε πάγιο εξοπλισμό και αναλώσιμα στην περιοχή μας, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε και προβλήματα της καθημερινότητας που παρουσιάζονται, όπως η αποκατάσταση του παραλιακού οδοφωτισμού στον Όρμο μετά από βλάβη που παρουσιάστηκε λόγω των καιρικών φαινομένων (κολόνες) και του κεντρικού καλωδίου τροφοδοσίας (χελώνες στο στηθαίο) ή την αποκατάσταση της ζημιάς σε αντλιοστάσιο του Βιολογικού, για τα οποία ήδη προχωράμε στο σχεδιασμό μόνιμων λύσεων.

Παράλληλα συνεχίζουμε το επιχειρησιακό πλάνο των «100 πρώτων ημερών», στο οποίο προετοιμαζόμαστε για τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν το Πάσχα και το καλοκαίρι.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους τους εργαζομένους και τους Προέδρους και τα μέλη των Κοινοτήτων για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και κυρίως για την εξαιρετική διάθεση συνεργασίας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολλούς συμπολίτες μας που με ενθουσιασμό δηλώνουν παρών στο νέο αυτό ξεκίνημα. Σύντομα θα ανακοινώσουμε συναντήσεις δημιουργίας εθελοντικών ομάδων και είμαστε βέβαιοι ότι με δημιουργικότητα, φαντασία, χαμόγελο, ενότητα και αγάπη για τόπο μας, ως μια μεγάλη ομάδα, θα καταφέρουμε το καλύτερο για τη Δημοτική Ενότητα Κορθίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα κάνοντας “follow” στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555647774980

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.