Οι Δημοτικοί σύμβουλοι που απαρτίζουν την Δημοτική ενότητα Κορθίου ο αντιδήμαρχος Σπύρος Τσαούσης, Γιώργος Τρανάκος, Γιάννης Μπακέλας ξεκίνησαν την θητεία τους με περιοδεία στα χωριά του Κορθίου.

Το να βλέπουν οι δημοτικοί σύμβουλοι από κοντά τα προβλήματα είναι εξαιρετικά σημαντικό, ταυτόχρονα όμως είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να θαυμάσουμε σημεία της σπουδαίας ενδοχώρας του νησιού μας. Η Άνδρος χωρίς τα χωριά της δεν θα ήταν… Άνδρος! Κόρθι, Μπατσί, Γαύριο, Χώρα υπολείπονται της ανόθευτης ομορφιάς που έχει μια βρύση σε κάποιο χωριό. Ευχόμαστε αυτές οι “επισκέψεις” των συμβούλων να συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της θητείας.

Dimotiki Enotita Korthiou1

Dimotiki Enotita Korthiou6Δημοτική Ενότητα Κορθίου Άνδρου: Στάση Γιαννισαίο
Επισκεφτήκαμε το Γιαννισαίο, ένα ορεινό χωριό της Δημοτικής μας Ενότητας, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Μαζί με τους κατοίκους και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παλαιοκάστρου, ακούσαμε τα αιτήματα στο χώρο του παλιού κοινοτικού γραφείου, και προσπαθήσαμε να διαμορφώσουμε μαζί τις προτεραιότητες.
Περπατήσαμε το χωριό, επισκεφτήκαμε τις πηγές Μπουρμά και Ζόρτη, είδαμε τα προβλήματα οδοποιείας και ολοκληρώσαμε την περιήγηση σε ένα μοναδικό κόσμημα μεγάλης ιστορικής αξίας, το σχολείο στο Κασταναίο, για το οποίο συζητήσαμε μελλοντικές χρήσεις του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κατοίκους για την καταπληκτική υποδοχή και φιλοξενία τους! Καλή αντάμωση!

Dimotiki Enotita Korthiou4

Δημοτική Ενότητα Κορθίου Άνδρου: Εκτεταμένη δράση καθαρισμού και αποκομιδής σκουπιδιών
Ολοκληρώθηκε η εκτεταμένη δράση καθαρισμού και αποκομιδής σκουπιδιών, εκατέρωθεν του επαρχιακού δρόμου, από τα Έξω ΑΪπάτια έως τον Όρμο Κορθίου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου μας, και να εξαίρουμε τη συμπολίτισσά μας Αναστασία Σκόρδου για την επισήμανση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και την ευαισθησία της.

EPAL Korthiou

Δημοτική Ενότητα Κορθίου Άνδρου: Επίσκεψη στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κορθίου
Με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, το Γυμνάσιο – Λύκειο Κορθίου, και είχαμε μια πολύ όμορφη συζήτηση για τα θέματα του σχολείου.
Αναγνωρίζουμε τις καλές προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια από τη Δημοτική Αρχή. Μιλήσαμε ωστόσο για τις νέες προκλήσεις και τα προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.
Από το ίδιο απόγευμα δρομολογήσαμε κάποια από τα ζητήματα, τα οποία και θα επιλυθούν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε επόμενη ενημέρωση θα επικοινωνήσουμε την πρόοδο των εργασιών συνολικά.
Νιώθουμε την ανάγκη να καταθέσουμε τον ειλικρινή σεβασμό μας στο έργο και την αγάπη της διευθύντριας, των εκπαιδευτικών, των μαθητών αλλά και του πολύ δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη φροντίδα του σχολείου και την αγωνία τους για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών. Η διαδικασία της μάθησης και της δημιουργίας είναι μοναδική και δέσμευσή μας αποτελεί να είμαστε αρωγοί οπουδήποτε χρειαστεί.

Επιμέλεια: Άννα Μ. Βούλγαρη
ΠΗΓΗ: facebook.com/profile

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.