Η βασιλόπιτα του Επαρχείου

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου
Προτεραιότητα της κ. Βρεττού όπως ανέφερε στην ομιλία της κατά την κοπή της βασιλόπιτας είναι το οδικό δίκτυο, η κοινωνική μέριμνα, η υγεία, ο πολιτισμός / αθλητισμός, ο εθελοντισμός.

Photo: Στ. Βαρθολομαίος, Team AndriakiPress

Καλή χρονιά, καλή θητεία και όλα με το καλό στην πρώτη γυναίκα Έπαρχο της Άνδρου κ. Άννα Βρεττού στο γραφείο της οποίας, στο Επαρχείο του νησιού έκοψαν σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, την βασιλόπιτα του 2024.

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου

Καλή χρονιά σε όλους με την ευχή η κ. Βρεττού να συνεχίσει και να προχωρήσει του έργο του προκατόχου της κ. Δ. Λάσκαρη και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία στέργει την Άνδρο, όπως και κάθε νησί της δικαιοδοσίας της.

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου
Αννα Βρεττού: Υπάρχει οφειλόμενη σύμπνοια στην επικοινωνία με τον Δήμαρχο και θα εστιάσουμε σε κοινή ατζέντα προκειμένου να διεκδικήσουμε ανάλογες χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η βασιλόπιτα του Επαρχείου
 “Είμαι η Άννα για όλη την Άνδρο πάντα δίπλα στους ανθρώπους της”. Έτσι έκλεισε την ομιλία της η κ. Βρεττού και καταχειροκροτήθηκε.

Παρούσα η Αδελφότητα της Ι.Μ. Παναχράντου Άνδρου, οι ιερείς των ενοριών της Χώρας σεβαστοί πατέρες Λ. Γλυνός, Μ. Καλαμπούκης, Δ. Λάβδας, Αλαδινού Ελ. Φραδέλλος και  Γαυρίου π. Καλλίνικος, ο δήμαρχος κ. Θ. Σουσούδης και ο π. δήμαρχος κ. Δ. Λοτσάρης, οι κ.κ. Λ. Στεφάνου, Α. Τσατσομοίρου, Α. Μαμάη, Α. Βολίκα, Σ. Τσαούσης, Ν. Μουστάκας, Δ. Πολέμης, Ν. Βιδάλης, Α. Αυγουστίνος, Γ. Τρανάκος, Δ. Θεοδωράκης, Γ. Μπάλλας, Ι. Σαραβάνου, Σ. Τουντασάκη, Μ. Γρηγορίου, Κ. Κατσιώτου, εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Λιμενικού και Αστυνομίας, Σ.Ε.Δ.Α., εκπρόσωποι των Συλλόγων: Ιεροψαλτών Άνδρου, Γυναικών, Μενήτων, ΜΟΥ.Σ.Α., φίλοι και Ανδριώτες που έφτασαν τα ογδόντα (80) περίπου άτομα.

Στο Μουστάκειο Κληροδότημα αναφέρθηκε η κ. Βρεττού και δεσμέυτηκε ότι θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον κύριο ρόλο του, την χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές του Κορθίου οι οποίοι έχουν “κάνει” τουλάχιστον δύο τάξεις στο Μουστάκειο.

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου

Το φλουρί “έπεσε” στην κ. Ευαγγελία Μαγουλά και το τυχερό της ήταν ένα  ασημένιο γούρι, μπρελόκ, φιλοτεχνημένο από τον Ηλία Λαλαούνη.

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου
Με την τυχερή της βασιλόπιτας κ. Ε. Μαγουλά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.