Η βασιλόπιτα του Συλλόγου "Ο Άγιος Νικόλαος"

Άνθρωποι όμορφοι, θετικοί και ευχάριστοι ανταποκρίθηκαν και εφέτος στο κάλεσμά μας, έφτιαξαν ωραίες παρέες και παραβρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση του 2024 για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 21/01 σε εξαιρετικό εστιατόριο στο Π. Φάληρο.

Κέφι στο ζενίθ, χοροί πολλοί και τραγούδια, ευχές και αγκαλιές αγάπης, εξαιρετικό φαγητό και ποτό, τα απολαύσαμε όλοι δεόντως μέχρι τις βραδυνές ώρες.

 

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου "Ο Άγιος Νικόλαος" Η βασιλόπιτα του Συλλόγου "Ο Άγιος Νικόλαος"

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης η Πρόεδρος κ. Μάρω Δανιόλου και το Δ.Σ. θέλοντας να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά τους σε δύο Εκλεκτά Μέλη του Συλλόγου και Επιφανείς Συγχωριανούς μας, τους Δωρητές κ.κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΙΩΑΝ. ΓΙΑΒΡΙΔΗ και ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΙΚ. ΚΟΥΤΣΙΑΝΑ απένειμαν στον καθένα Τιμητική Πλακέτα και Διάκριση.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαβρίδης από τις Στραπουργές τιμήθηκε για την πλούσια, ανεκτίμητη και μακροχρόνια προσφορά του, στο Σύλλογο, στα 4 χωριά μας και εν γένει στην κοινωνία της Άνδρου.

Ο κ. Κουτσιανάς από τα Υψηλού, Φαρμακοποιός, Ιδρυτής της APIVITA και Ιδρυτής της SYMBEEOSIS A.E. τιμήθηκε για την ανεκτίμητη δωρεά που πρόσφερε προ ολίγων μηνών για την ολοκλήρωση του έργου της αναστήλωσης της παραδοσιακής κρήνης του Αγ. Νικολάου στις Στραπουργιές και εν γένει για την πλούσια προσφορά του στην κοινωνία της Άνδρου. Ευχόμαστε να είναι και οι δύο πάντα Υγιείς και Άξιοι!.

Χαιρετιστήρια μηνύματα στην εκδήλωση, μας απέστειλαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Γερουσιαστής κ. Λεωνίδας Ραπτάκης.

Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν οι Βουλευτές Κυκλάδων Ν.Δ. κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Πρόεδρος της ΕΛΟΕΝ και συμπατριώτης μας, κ. Νίκος Καλλιβρούσης, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμύρων κ. Γιάννης Φιλιππίδης, ο κ Τριαντάφυλλος Γιαβρίδης, Επίτιμο Μέλος, Δωρητής και Ευεργέτης, ο κ. Νίκος Κουτσιανάς Εκλεκτό Μέλος και Δωρητής, ο κ. Γιώργος Δάμπασης Εκλεκτό Μέλος- Σκηνοθέτης, πρόεδροι και εκπρόσωποι ανδριακών συλλόγων και αρκετά μέλη, φίλοι, συγχωριανοί και συμπατριώτες μας.

Θερμά ευχαριστούμε όλους για την όμορφη παρουσία τους και στήριξη στο Σύλλογο. Ομοίως στους δωροθέτες για τις ευγενικές χορηγίες τους, στον Κώστα Μουστάκα αρτίστα στο βιολί, στην ορχήστρα του εστιατορίου στη διεύθυνση και το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και συνεργασία απευθύνουμε πολλές ευχαριστίες.

Και του χρόνου με Υγεία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι!

Καλή, Ευλογημένη Χρονιά!

Ο Άγιος Νικόλαος ο πολιούχος του Συλλόγου να προστατεύει τους ναυτικούς μας στις μακρινές θάλασσες και τους ωκεανούς που ταξιδεύουν!

Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας στην εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτας στην Άνδρο για την οποία θα προηγηθεί ενημέρωση για την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής της.

Σας περιμένουμε και στο Νησί μας με αγάπη και χαρά!

Η Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Συλλόγου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.