Φωτιά στον δρόμο προς Άχλα

13:55 Ο Υφυπουργός Κλιματικής κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επικοινώνησε με τον δήμαρχο κ. Σουσούδη και τον ενημέρωσε για την αποστολή ενός καναντέρ άμεσα και ενός ακόμη το οποίο βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση. Επίγειες δυνάμεις από Σύρο και Τήνο σπεύδουν στο νησί μας.

13:50

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο δήμαρχος κ. Σουσούδης βρίσκεται σε επαφή με το συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και έχουν κληθεί εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς η οποία κινείται 1 km πριν από το χωριό Στενιές.

Φωτιά ξέσπασε σήμερα 26.01.2024, το μεσημέρι 12:15 περίπου, στην περιοχή Άχλα.

Το μέτωπο είναι περίπου ενός χιλιομέτρου και κινείται ανατολικά. Στο σημείο πνέουν άνεμοι εντάσεως 8 μποφώρ με δυνατές ριπές που φτάνουν τα 9. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής του Σ.Ε.Δ.Α., της Πολιτικής Προστασίας και ο δήμαρχος κ. Σουσούδης.

Τα πρώτα video της ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.