Ο χορός του Συνετίου στο ΜοσχάτοΤο Σάββατο που μας πέρασε ήταν ένα όμορφο Συνετιανό αντάμωμα στο Μοσχάτο στον ετήσιο χειμερινό χορό του Συλλόγου μας με πολλά χαμόγελα, κέφι και χορό!

Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας και όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε: τον Σπύρο Τσαούση αντιδήμαρχο Κορθίου που έδωσε ευχές στον σύλλογο μας και μετέφερε τις ευχές και χαιρετισμούς του δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη. Την Φωτεινή Κορκοδείλου (εκπρόσωπος Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου), τον Γιώργο Μανάλη (εκπρόσωπος Συλλόγου Λειβαδίων), την Αργυρώ Κατσίκη (εκπρόσωπος Συλλόγου Πίσω Μεριάς),  τον Δημήτρη Κολυδά (εκπρόσωπος Συλλόγου Άρνης), τον Κώστα Τατάκη (εκπρόσωπος Ένωσης Ανδρίων) και τον Σταύρο Βελιώτη (εκπρόσωπος Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων)

Ευχαριστούμε επίσης τον Παναγιώτη Μάνεση με την ορχήστρα του που μας ξεσήκωσε!

Eυχόμαστε να έχουμε πάντα όμορφες αφορμές για να ανταμώνουμε!

Ο χορός του Συνετίου στο ΜοσχάτοΕπόμενο ραντεβού δίνουμε στις 18 Φεβρουαρίου στην στέγη του συλλόγου μας για ένα όμορφο μουσικό απόγευμα με τραγούδια γνωστών ελλήνων συνθετών που θα ερμηνεύσει η χορωδία του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου Αγίου Νικολάου οδό Αχαρνών.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τον χορό μας στην Άνδρο στο καλοκαιρινό μας πανηγύρι στις 3 Αυγούστου!

Μείνετε συντονισμένοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.