Με 26 παραγωγούς από μικρά και μεγάλα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου η συμμετοχή στην έκθεση

Παραγωγοί από την Σύρο, την Ρόδο, την Πάρο, την Κω, την Νάξο, την Αστυπάλαια, την Σίκινο, την Λέρο, την Φολέγανδρο, την Σχοινούσα, την Άνδρο, την Τήνο, την Κέα, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν, να προβάλουν αλλά και προωθήσουν τους θησαυρούς που παράγουν, στις αγορές της χώρας αλλά και στο εξωτερικό, μέσα από το περίπτερο που εξασφάλισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη μεγάλη έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που πραγματοποιείται για 10η χρονιά φέτος, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024.

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των νησιών στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Οι εκθέτες του Νοτίου Αιγαίου ανέδειξαν τα προϊόντα τους και στο γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας, όπου η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου υπό τον Κώστα Μπουγιούρη μαγείρεψε με τοπικά προϊόντα παραδοσιακά πιάτα που πρόσφερε στους επισκέπτες της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.