Δ. Πατρώνας! με την Άνδρο στο #1 των singles

Στάθηκε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Το νησί της Άνδρου ενέπνευσε την Δέσποινα Πατρώνας στην σύνθεση και την τέχνη. Στην κινηματογραφική μουσική!

Με ένα πολύ διακριτικό και ευγενές σημείωμα προς την εφημερίδα η καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Los Angeles μας ενημέρωσε για την δραστηριότητα της, για το “Κοχύλι” που βρίσκεται στο #1 των singles στην Ελλάδα.

Δ. Πατρώνας! με την Άνδρο στο #1 των singles

Μόνο ένα μπορούμε να πούμε: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ!

Δ. Πατρώνας! με την Άνδρο στο #1 των singles

“Η ιδέα για το «Κοχύλι» γεννήθηκε όταν σχεδίαζε στα τέλη του καλοκαιριού του 2022 το ταξίδι της στην Άνδρο. Παρόλο που είχε γράψει δύο εκδοχές του κομματιού, συνέχισε να το δουλεύει μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου του ίδιου έτους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε Los Angeles και Ελλάδα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο επισκέφτηκε ξανά την Άνδρο όπου και διέμεινε μέχρι τον Νοέμβριο. Έβλεπε καθημερινά τους ανθρώπους του νησιού που έκαναν αυτό το μέρος τόσο όμορφο και που όλοι μαζί ήθελαν να επιστρέψουν στην απλότητα και να διατηρήσουν την μαγεία αυτού του τόπου.  Τότε και ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια ηχογραφήθηκε στην Αθήνα στο Subway Recording Studios”

Δ. Πατρώνας! με την Άνδρο στο #1 των singles

Σαν αποτέλεσμα αυτού του χρόνου που ξόδεψε η συνθέτρια στην Άνδρο και στην Αθήνα, την επαφή της με τους κατοίκους του νησιού και με τη φύση, γεννήθηκε η μικρού μήκους ταινία «Κοχύλι» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Πιστιόλα σαν μία ποιητική συλλογή η οποία ξεδιπλώνει το αίνιγμα της ζωής με μία σχεδόν μυστικιστική χάρη.  Να σημειωθεί τέλος πως η φωτογράφηση στην Άνδρο έγινε από την Δώρα Λαβαζού και οι εικόνες από την Άνδρο αποτυπώθηκαν στο φιλμ από τον Επαμεινώνδα Μαρμαρά.”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.