Στα πλαίσια της ανταπόδοσης και εξαιρετικής συναργασίας σε καλλιτεχνικό επίπεδο, ο Δήμος Χαλανδρίου θα φιλοξενήσει την Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου για συναυλία στην πρωτεύουσα.

Την Κυριακή λοιπόν 25 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 η Φιλαρμονική μας θα δώσει συναυλία στο Ιδρυμα Ζήση στο Χαλάνδρι, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Δημητρίου Σιδερή.

Η συγκεκριμμένη συναυλία εκτός από ευκαιρία της παρουσίασης του έργου που συντελείται από το σύνολο της μπάντας υπό τις τάξεις του ΜΟΥ.Σ.Α., αποτελεί και ενα μεγάλο κίνητρο για να απολαύσουν οι εν Αθήναις Ανδριώτες την ορχήστρα που λαμπρύνει κάθε λογής θρησκευτικές, εθνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ανδρο και που εκπροσωπεί επάξια το νησί εκτός αυτού.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους στο υπέροχο μουσικό μας ταξίδι με υπέροχες μελωδίες.

Η Φιλαρμονική της Άνδρου στην Αθήνα 25.2.2024
Όταν η Άνδρος έρχεται στην Αθήνα οφείλουμε να είμαστε παρόντες!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.