Κάτι καλό φαίνεται πως γίνεται στις τοπικές κοινότητες. Γίνεται προσπάθεια, δουλειά ουσίας για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Η δραστήρια κοινότητα Κορθίου μέσα στον Φεβρουάριο φρόντισε το κοιμητήριο Αλαμανιάς, καθάρισε τα χαντάκια στο δημοτικό δρόμο μεταξύ Αηδονίων και Βρυσάρας Αμονακλειού, έφτιαξε την πρόσοψη του μηχανήματος νερού (ΕΜΑΚ) και καθάρισε την άμμο στον παραλιακό δρόμο που είχε μαζευτεί από την κακοκαιρία. Τέλος η Δημοτική Ενότητα Κορθίου με χιούμορ μας δίνει ένα spoiler από τα προσεχώς. Αναμένουμε! Εύγε! Συνεχίστε 

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου
📢 spoiler – Κοινότητα Όρμου Κορθίου: Κάτι καλό ετοιμάζεται…

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

Κοινότητα Όρμου Κορθίου:
Με μια όμορφη πρωτοβουλία του Προέδρου Θωμά Σκαρώνη, έγινε εντατικός καθαρισμός και άσπρισμα του κοιμητηρίου των χωριών Αγίας Μαρίνας και Αλαμανιάς, και γιορτάστηκε με ευπρέπεια η χάρη του Αγίου Βλάσιου και της ιστορικής εκκλησίας της περιοχής μας. Η φροντίδα των κοιμητηρίων της Δημοτικής μας Ενότητας θα συνεχιστεί την προσεχή περίοδο.

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

Κοινότητα Καππαριάς:
Πραγματοποιήθηκαν επίπονες πολυήμερες εργασίες αποκατάστασης χωματόδρομων και δημιουργίας χαντακιών στις περιοχές Πλάκα, Καλαμάκι, Προφήτη Ηλία (δεξαμενή Καππαριάς) και Ανάσπλου. 
Οι καλές συνεργασίες με τους Προέδρους και τους εργαζόμενους του Δήμου μας συνεχίζονται. {Nikos Manetas}

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου ΆνδρουΔραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

Κοινότητα Όρμου Κορθίου:
Μετά το πέρας της έντονης κακοκαιρίας, όπως είχαμε ενημερώσει, έγινε ο καθαρισμός της παραλιακής οδού του Όρμου. Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζομένους για την απαιτητική δουλειά απομάκρυνσης της άμμου. Έγινε και ο ευπρεπισμός της πρόσοψης του μηχανήματος νερού. 

Δραστηριότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

Κοινότητα Όρμου Κορθίου – Ανακοίνωση 8 Φεβρουαρίου
Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών, ιδιαίτερα των δικύκλων, κατά τη διέλευση της δημοτικής οδού μεταξύ Αϊδονίων και Βρυσάρας Αμονακλειού, της Κοινότητας Κορθίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού χαντακιών.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορθίου ενημέρωσε σχετικά και τους μαθητές του ΕΠΑΛ που έχουν δίκυκλα.

ΠΗΓΗ: Δημοτική Ενότητα Κορθίου Άνδρου

Επιμέλεια: Άννα Μ. Βούλγαρη

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για όλα.
    Είναι καιρός όμως να ασχοληθείτε και με τα προβλήματα του χωριού Συνετί πχ Δρόμοι ,Δίκτυο ύδρευσης, οχετος ποτιστικου νερού κλπ

    • Προς συμπλήρωση των σχολίων σας , ΤΟΝΊΖΕΤΑΙ ότι οι δύο δρόμοι για το Μέσα και Κάτω χωριό Συνετί είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την Εξυπηρέτηση των Κατοίκων όσο και για την Πυρασφάλεια του Χωριού .

  2. Τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει το Συνετί είναι:
    . Οι δύο δρόμοι προς το κάτω και μέσα χωριό
    .Η αντικατάσταση μεγάλου μέρους από το δίκτυο πόσιμου νερού
    . Η επισκευή του οχετου νερού ποτίσματος των χωραφιών
    .Ο καθαρισμός και των δυο δεξαμενών πόσιμου
    νερού
    .Η άμεση αντιμετωπιση της μάστιγας από τα ανεπιτηρητα παραγωγικά ζώα (κατσίκια ,κριαρια) με εφαρμογή του Νόμου 4056/2012 όπως έχει γίνει στα νησιά Σίφνο και Τήνο ,καθόσον καταστρέφουν τα αμπέλια , οπωροφωρα δένδρα , λουλούδια κλπ

    • Δεν βλέπω κάποια αντίδραση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της κοινοτικής Περιφέρειας Κορθιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.