Η επικοινωνία ενός δήμου είναι κρίσιμης σημασίας για την ενημέρωση και την προβολή του. Ωστόσο, φαίνεται ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή της Ανδρου μπορεί να έχει χάσει την επαφή με τον πραγματικό στόχο της. Αντί να προβάλλει μια ενιαία και ενθαρρυντική εικόνα του νησιού, φαίνεται να επιλέγει να δημοσιεύει φωτογραφίες που περισσότερο δυσφημούν παρά προβάλλουν την Ανδρο.

Από την άλλη πλευρά, η προηγούμενη δημοτική αρχή φαίνεται να είχε διαφορετική προσέγγιση. Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, επέλεξε να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διχασμό, αλλά να επικεντρωθεί σε προσπάθειες που θα οδηγούσαν στην πρόοδο του νησιού.

Είναι προφανές ότι οι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις αντικατοπτρίζουν διαφορετικές νοοτροπίες και αντιλήψεις σχετικά με τον ρόλο και τη λειτουργία της δημοτικής αρχής. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι η προώθηση του καλού του νησιού πρέπει να αποτελεί τον κύριο στόχο κάθε δημότη και πολιτικού, πέραν των κομματικών ή προσωπικών συμφερόντων.

Είναι αλήθεια ότι παρά τη δυναμική ομάδα που συνιστάται στην τουριστική επιτροπή για την προβολή της Άνδρου, η επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook φαίνεται να αναιρεί αυτές τις προσπάθειες με διάφορες φωτογραφίες που δεν ανταποκρίνονται στο κοινό μας μήνυμα. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση προς τα έξω ότι η συνεργασία μεταξύ των εκλεγμένων αντιπροσώπων δεν υφίσταται και ο καθένας δρα ανεξάρτητα, παρουσιάζοντας ό,τι θέλει στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι λυπηρό πρωτίστως για το νησί μας και δευτερευόντως για τους ανθρώπους που εργάζονται αφοσιωμένα για να προάγουν τον τουρισμό και την ανάπτυξή του. Ανυπομονώ να δω μια πιο συνεκτική και συντονισμένη προσέγγιση προς όφελος του νησιού μας, την Άνδρο μας

Βασίλης Μπατής

Δημ. Σύμβουλος της παράταξης Μαζί Για Την Άνδρο

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεχάσατε τα δημοσιεύματα σας μέσω του κίτρινου τύπου !@#€%&*?
    Πολύ Κοντή Μνήμη……….

  2. Άρα τι μας λες Ανδριώτη φορολογούμενε; Αφού τα έκαναν οι προηγούμενοι ας τα κάνουν και οι τωρινοί, επομένως δεν πειράζει. Κατά τα άλλα…ενότητα, αλλαγή, φως και όλα τα συναφή κούφια…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.