Η ΕΡΤ στην Άνδρο

Ολοκληρώθηκε χθες 27 Φεβρουαρίου το απόγευμα η προγραμματισμένη επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου από την ΕΡΤ στην Άνδρο για τη συλλογή υλικού και πλάνων προκειμένου να προβληθεί στο επόμενο διάστημα ο προορισμός σε δύο ποιοτικές τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού.

Με επίκεντρο την τοπική κουζίνα και τα εδέσματα της Σαρακοστής, η Άνδρος θα προβληθεί στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή «Δύο στις Δέκα» που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο και διαφοροποιείται στο τηλεοπτικό «τοπίο» χάρη στο ποιοτικό της περιεχόμενο σε εύρος θεμάτων όπως ταξίδι, επικαιρότητα, πολιτισμός, οικολογία, τέχνες και γαστρονομία.

Η ΕΡΤ στην Άνδρο

Επιπλέον θα ακολουθήσει προβολή στην  εκπομπή «Μπαμπά-δες» που αποτελεί δημοφιλές πολυθεματικό μαγκαζίνο με επίκεντρο την οικογένεια. Η διήμερη επίσκεψη οργανώθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου και με την προσωπική φροντίδα του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Τουρισμού, Νίκου Μουστάκα και περιλάμβανε τη γνωριμία με τις γευστικές παραδόσεις της εποχής, γυρίσματα στη Μονή Παναχράντου καθώς και επίσκεψη σε κύρια σημεία ενδιαφέροντος του νησιού.

 Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το Ξενοδοχείο Περρακης, τα εστιατόρια “BELITSA” και «Λιθοδομή», καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries για την πολύτιμη και αφιλοκερδή συνεισφορά τους στην υλοποίηση της αξιόλογης δράσης.      

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι έγινε ρε παιδιά? Θαυματουργικως ήρθανε ή ο λιθοβοληθεις και πολλαπλως κατηγορηθεις Νίκος Μουστακας είχε κάνει καλά τη δουλειά του και σε κάποιους δεν άρεσε και θελησανε να τον εξαφανίσουν?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.