Στην Photonet Gallery η Μαρία ΛαμπριάδουΤην διακρίνεις από τον φωτογραφικό φακό που προεκτείνεται του χεριού της, να κάθεται στα σκαλάκια του ανοιχτού θεάτρου της Άνδρου και να εστιάζει στη σκηνή, να αιχμαλωτίζει στιγμιότυπα με κίνηση ποιητική, φόρτιση συναισθηματική και οι εικόνες της μοιάζουν να ανασαίνουν στο χρόνο…

Στην Photonet Gallery η Μαρία Λαμπριάδου

Την συναντάς στα μονοπάτια να περπατά με το σκυλί της για παρέα, στις διαδρομές των μονοπατιών, (πάλι με την κάμερα ανα χείρας ή επ ώμου). Η Μαρία Λαμπριάδου είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παράλληλα έξοχη φωτογράφος, εμπνευσμένη δημιουργός και σεμνός άνθρωπος. 

Στην Photonet Gallery η Μαρία Λαμπριάδου

 Συμμετέχει με ένα έργο της στην έκθεση της PHOTONET GALLERY.

Στην Photonet Gallery η Μαρία Λαμπριάδου

“ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ “ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ ” (Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο) από την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 με ελεύθερη είσοδο.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι το ακόλουθο:
Κυριακή 3/3/24: 12μμ – 6μμ
Δευτέρα 4/3/24: 5:30μμ – 9μμ
Τρίτη 5/3/24: 5:30μμ – 9μμ
Τετάρτη 6/3/24: 5:30μμ – 9μμ”
 
Καλή Επιτυχία Μαρία!
 
Στην Photonet Gallery η Μαρία Λαμπριάδου
 
Καλή Επιτυχία Μαρία!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σεμνή και εμπνευσμένη δημιουργός. Ο λιτός και ακριβής χαρακτηρισμός που περιγράφει την κ.Λαμπριάδου.
    Την δημιουργό που αναδεικνύει το ”τίποτα”-των πολλών-στο ”κάτι” που ερεθίζει την καλλιτεχνικ΄΄ή ματιά κάποιων αλλά σίγουρα το συναίσθημα όλων μας.
    Κόσμημα θα συμπλήρωνα της εκπαιδευτικής κοινότητος που χάραξε ανεξίτηλα με ιδεώδη τις ψυχές των μαθητών της . Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία η σύζυγός μου και εγώ και εμπνευσμένη συνέχεια στις δημιουργίες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.