ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  ‘’ Με 109.000 ευρώ , μέσω απευθείας ανάθεσης για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, επιβαρύνεται ο δημότης της Άνδρου.’’

‘’Η μεταφορά ογκωδών αντικειμένων τα δύο τελευταία χρόνια γινόταν από υπαλλήλους του Δήμου Άνδρου και δεν κόστιζε ούτε ένα ευρώ στο δημότη.

Ο κ.Σουσούδης επέλεξε να αναθέσει το συγκεκριμένο έργο σε εργολάβο, προφανώς για αυτό και η πρώτη του κίνηση ήταν να απολύσει υπαλλήλους .

Η Άνδρος άρχισε να κινείται πλέον στον αστερισμό των εργολάβων, των απευθείας αναθέσεων και των κατατμήσεων.

Με 109.000 ευρώ θα επιβαρυνθεί ο δημότης της Άνδρου από την εργολαβία για τη μεταφορά των ογκωδών αντικειμένων ενώ με την κατάτμηση του έργου ( 37.000 για τις Δ.Ε Άνδρου και Υδρούσας και 35.000 ευρώ για τη Δ.Ε Κορθίου), είναι προφανές ότι επιλέγεται η λύση της ανάθεσης.

Υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα όμως με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Προβλήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας, προβλήματα που ο κ.Σουσούδης είτε τα υποτιμά είτε τα υποκρύπτει.

Η Άνδρος δεν πρέπει να πάει στη λύση της μεταφοράς των απορριμμάτων, που έχει κόστος και θα οδηγήσει σε αύξηση των δημοτικών τελών.

Η Άνδρος πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην εύρεση χώρου για την εγκατάσταση του δεματοποιητή.

Η Άνδρος πρέπει να χτίσει πάνω στα 4 ρεύματα ανακύκλωσης που έχουν δημιουργηθεί, είναι ενεργά και αποδίδουν. Να δημιουργήσει άλλα 4 και να εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα την αγορά κομποστοποιητών που θα μοιραστούν σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η παράταξη μας θέλει να ανοίξει αυτή η συζήτηση γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε αύξηση δημοτικών τελών. Και σε αυτή τη συζήτηση θα προσέλθουμε με προτάσεις.

Μπορεί να διαβεβαιώσει ο κ.Δήμαρχος τους πολίτες ότι δεν θα γίνει αύξηση των δημοτικών τελών;’’

Δελτίο Τύπου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.