20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδάκι μου έχεις καταλάβει ότι πλέον διοικείς; Αντί να αναλώνεσαι στο να κάνεις αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, πες μας τι σκοπεύεις να κάνεις εσύ με το φλέγον αυτό θέμα και άσε τους άλλους. Σκοπεύεις να κάνεις κάτι και αν ναι τι ακριβώς; Σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση; Τι θα κάνεις με την Πλούσκα που τόσο πολέμησες ως αντιπολίτευση; Απαντήσεις θέλουμε για τις θέσεις και τις ενέργειες σου και όχι ξεκατινιάσματα για τις εντυπώσεις.

    • Δεν ειδες ,ούτε άκουσες τι ειπε ο Δήμαρχος κατά τον απολογισμό πεπραγμένων των δύο μηνων;;??

      • Όχι δεν είδα ούτε άκουσα κάτι που να απαντάει στα ερωτήματα μου. Για πες μου εσύ που άκουσες και είδες. Όχι όμως γενικολογίες. Περιμένω να μάθω συγκεκριμένα τι κινήσεις σκοπεύει να κάνει με το θέμα αυτό, τι θα γίνει με τον δεματοποιητή και τι με την Πλούσκα . Περιμένω να μου πεις.

        • Τα ξαναείπα στο χθεσινό Δ.Σ.
          Βγάλε το Πολιτικό κερί……..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!@#€%^&*?

          • Να διορθωθεί το ρήμα “ξαναείπα ” σε ΞΑΝΑΕΙΠΕ

          • Το είδα το Δ.Σ. αργότερα. Δεν είμαστε όλοι βλέπεις όλη την ώρα από πάνω ή…μέσα. Και είδα και την μεγαλειώδη κωλοτούμπα σας να λέτε ναι στην Πλούσκα τη στιγμή που μέχρι και προεκλογικά τάζατε τα ακριβώς αντίθετα κατά της Πλούσκας. Αυτό το ειδες; Βγάλε την πολιτική τσίμπλα….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!@#%!&#?

  2. Πολλοί ακούνε ή διαβάζουνε, Λίγοι είναι Αυτοί που τα καταλαβαίνουν .οι Περισσότεροι Καταλαβαίνουν Όσα τους Συμφέρει .
    Περαστικά σας…..

    • Περαστικά και καλή όρεξη σε εσάς που θα έχετε τώρα να αντιμετωπίσετε τις προσδοκίες του κόσμου σύμφωνα με όσα ψευδή τους είχατε τάξει προεκλογικά. Α και που ‘σαι… ο κόσμος περιμένει και το ξήλωμα των σιλό στον Κάμπο…αχαχαχα

    • Συμφωνώ. Κλούβια αυγά τα κούφια λόγια του Σουσούδη με τόσες υποσχέσεις. Θα ακύρωνε υποτίθεται την Πλούσκα, όπως θα ξηλώσει και τα σιλό από τον Κάμπο…μη σου πω ότι θα ξηλώσει και τις ανεμογεννήτριες… Έχει να πέσει πολύ γέλιο με δαύτους!!!!

      • Για σένα Χτυπά η Καμπάνα.
        Γιατί κανείς ότι δεν το κατάλαβες
        Όχι άλλη Μπάλα στην Εξέδρα
        Φτάνει το Κάρβουνο σου……

  3. Μπάλα στην εξέδρα μάλλον θα εννοείς τον εαυτό σου που ελλείψει επιχειρημάτων και απαντήσεων στις ερωτήσεις μου, γράφεις με μανία τα ίδια και τα ίδια λες και κόλλησε η βελόνα…

  4. Σε αφήνω να βράσεις στο ζουμί της τοξικότητας και της μικροψυχιας σου.
    Γειά χαρά σου.

    • Στο σπίτι της τοξικότητας και της μικροψυχίας δεν μιλάνε για τέτοια πράγματα…😉

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.