Επί τάπητος ενημέρωσης το Τ. Π. Σ.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη, και μετά από σχετική πρόσκληση του προς την μελετητική ομάδα, που της έχει ανατεθεί από το Τ.Ε.Ε. και εκπονεί την μελέτη του ΤΠΣ (Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου), του Δήμου Άνδρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 8-3-2024 στο Δημαρχείο.

 
Η συνάντηση αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθεί η νέα δημοτική αρχή για την πορεία της μελέτης.
Επί τάπητος ενημέρωσης το Τ. Π. Σ.
Οι μελετητές ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση.
Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη υπό τον συντονισμό του Δημάρχου, συμμετείχαν πέραν των μελετητών, η Γ. Γ. του Δήμου, τα μέλη της Επιτροπής των Μηχανικών για την Παρακολούθηση της μελέτης του ΤΠΣ, ο σύμβουλος Χωροτάκτης – Πολεοδόμος, ο οποίος κλήθηκε από τον Δήμο, Υπηρεσιακοί παράγοντες και Συνεργάτες του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε από τους μελετητές πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους, τις προγραμματικές φάσεις και τις προθεσμίες της εκπονούμενης μελέτης.
 
Επί τάπητος ενημέρωσης το Τ. Π. Σ.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην χωροταξία και τον πολεοδομικό σχεδιασμό του νησιού μας.
Η συζήτηση για αυτό το φλέγον θέμα θα επαναληφθεί άμεσα, μέσα στον Μάιο σε ανοικτή συνεδρίαση στο ΔΣ.
Επί τάπητος ενημέρωσης το Τ. Π. Σ.
Δ. Τ. Δήμου Άνδρου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς κανένας – και κυρίως ο Δήμος Άνδρου – δεν με κάλεσε να συμμετέχω , έστω και διαδικτυακά – από απόσταση – αν και έχω υπάρξει ο πρώτος χρονικά (τον Νοέμβριο , μπορεί και ο μόνος) που κατέθεσα ολοκληρωμ΄ένη παρέμβαση – Προτάσεις για το Τ.Π.Σ. στον ορισθέντα ως “σύνδεσμο” του Δήμου με την Ομάδα Μελέτης , συνάδελφο Μηχανικό κύριο Ισίδωρο Νικολάου. Το ίδιο δε κείμενο κοινοποίησα και στον Σύλλογο Μηχανικών Άνδρου , χωρίς όμως να λάβω εκ μέρους τους επιβεβαιωτική επιστολή. Κρίμα διότι δεν έχω πάψει ο΄ύτε στιγμή την ανιδιοτελή μου και απρόσκοπτη προσφορά γνώσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.