“Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥ ΖΗΝ .

Στο γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου πέντε ομιλητές και ομιλήτριες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για πάνω από 2 ώρες, αφού τα θέματα που παρουσιαζόταν ήταν όλα πολύ ενδιαφέροντα.
Πρώτος ομιλητής ο καθηγητής της Ψυχιατρικής και Ψυχοσωματικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννης Ζέρβας με θέμα “Ζητήματα ψυχικής υγείας στην αναπαραγωγική ζωή των γυναικών “.Ευχαριστούμε πολύ την κ .Αλεξάκη από το Κέντρο Υγείας Άνδρου που μας έφερε σε επαφή μαζί του.
Στην συνέχεια πήρε το λόγο η κ. Όλγα Τριανταφυλλίδου Μαιευτήρας Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Λέκτορας Ιατρικής Σχολής Μέλος επιστημονικό Συμβουλίου ΛΗΤΩ με εξειδίκευση στην υπογονιμότητα και την ενδοσκοπική ιατρική που μας μίλησε για την “Διατήρηση της γονιμότητας για κοινωνικούς και ιατρικούς λόγους και προσέγγιση της εμμηνόπαυσης“.
 
Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα με γλυκά κεράσματα ακολούθησαν 3 νέα κορίτσια που ζουν και εργάζονται στην Άνδρο αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.
Η Αφροδίτη Μαντζώρου Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος BSc πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων καθώς και πτυχιούχος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Γλασκόβης Σκωτίας. Θέματα της ομιλίας της “Διατροφή και άσκηση στον γυναικείο πληθυσμό, σημασία οπτικής υγείας στις γυναίκες, οφέλη διατήρησης οπτικής μάζας, mindful eating
Η Μαρία Τηνιακού Κλινική διαιτολόγος -διατροφολόγος BSc πτυχιούχος κλινικής διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Queen Margaret της Σκωτίας που μας μίλησε για τους “Διατροφικούς Θησαυρούς και την εικόνα του σώματος μας“.
Την ημερίδα έκλεισε η Φλώρα Στάμου πιστοποιημένη δασκάλα Yoga (Certified yoga teacher master level-500) που μας μίλησε για “Τι είναι η yoga και ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στις διάφορες περιόδους της ζωής της γυναίκας
Όλες οι παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικές και ακολουθούσε διάλογος με το κοινό .
Γυναίκα και ευ ζην!
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου και μας έκανε την τιμή και παραβρέθηκε η Έπαρχος Άνδρου Άννα Βρεττού η οποία απεύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό για την Ημέρα της Γυναίκας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.